The Bounty Hunter (2010)

Autor ShiftDelete 24.06.2010. Pregleda: 5407
12345678910    Naša ocena: 2.50
Loading...Loading...

The Bounty Hunter (2010) Movie PosterMajlo Bojd je baunti hanter, ne znam kako se to kaže na srpskom, potražilac kaucija valjda, čija je sledeća meta njegova bivša žena, reporterka Nikol Hrli i dok on misli da će to biti još jedan lak zadatak, nećete mi verovati, ispostavlja se vrlo komplikovan i on i bivša se odjednom nalaze u begu u cilju spasavanja svojih glava.
E sada, činjenica je da su se scenaristi ovog ostvarenja ili bolje reći neostvarenja vodili idejom kojom se vode i producenti pornića, a to je da uzmete neki jeftini muški fetiš (u ovom slučaju vezivanje žene) i ubacite ga u radnju (u ovom slučaju bivši muž privodi ribu i vezuje je lisicama za krevet, kako ova, jelte ne bi pobegla). Razlika od pornića jeste što je ovaj film loš.
Iako kroz trejler može da vam deluje kao zabavna, plitka komedija zaprepastićete se koliko je ovaj film nafilovan lošim forama, toliko izveštačenim i neukusnim, kao kada profesor odeljenju hoće da ispriča vic. Šta god da se desi, svi će se smejati na silu i iz sažaljenja. Džerald Batler i Dženifer Aniston koji se ili nisu potrudili da pročitaju scenario, ili im je plaćena previše visoka suma da bi ga čitali pre snimanja, nemaju ni jednu zajedničku crtu niti kariku koja bi ih povezala sem da možda izgledaju kao ortodoksni seljaci sa svojim očajnim „bronzanim“ tenom, Batler sa ružnim šiškama, a Anistonka sa raspalom zurkom.Info:

Naziv: The Bounty Hunter
Žanr: Akcija | Komedija | Krimi | Ljubavni
IMDb rejting: 5.1/10 (8,593 glasova)
Režija: Andy Tennant
Igraju: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Giovanni Perez, Joel Garland

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv : The.Bounty.Hunter.DVDRip.XviD-ARROW
Trajanje: 110 min
Veličina: 1.38 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1300 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=8FH9SLO2
http://www.megaupload.com/?d=3MGT89F2

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Bounty Hunter (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.