The Green Hornet (2011)

Autor ShiftDelete 3.04.2011. Pregleda: 11873
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

The Green Hornet PosterStripski filmovi se nikada nisu dobro prodavali kao ovih dana. Skoro sam pričao sa cigom koji u podzemnom prolazu prodaje filmove na disku skinute sa našeg sajta i rekao mi je dve stvari: da je kvalitet filmova na našem sajtu najbolji i da prodaje sada samo one koje mi okačimo i da ljudi traže filmove koji su rađeni po stripu. Kaže: “Evo samo juče sam uzeo tri iljade na onog vašeg Kick-ass-a. Ne zna šta to znači ali svi traže. I Bjelogrlićevi film se prodaje slolidno .” E sada ovo nije stripski film. Ali koga još to zanima. Skroz izgleda kao da jeste.
“The Green Hornet” je napucana priča o nasledinu medijskog mogula (Set Rogan) kome je otac brutalno ubijen i on se posle raskalašnog života nalazi u neobranom grožđu: nasledio je kompaniju, gajbu i atomobile. Ne zna da upravlja ni jednom od navedenih stvari. Međutim, ćaletov kuvač kafe Kato (Jay Chou) je majstor borilačkih veština, sjajan mehaničar i inženjer i posle malo alkohola i nagovaranja njih dvojica odlučuju da ostvare svačiji dečački san: da se bore protiv kriminala i u isto vreme krše zakon.
Ne bi trebalo da vas baci u ludilo činjenica da je ovaj film režirao Majkl Gondri, brilijantni reditelj filma “Eternal Sunshine of the Spotless Mind ”, ovaj film nema određenih rediteljskih bravura, ali je odrađen korektno, posebno ako ga budete gledali u 3D-u, što sumnjam da ćete uspeti. Scenario je napisan više nego sjajno, kast je na nivou, posebno sporedne uloge, tako da ovde nećemo moći da se složimo sa svetskom publikom da je ovo razočaranje godine. NIsmo imali nikakva očekivanja i dobro smo se proveli.Info:

Naziv: The Green Hornet
Žanr: Akcija | Komedija | Krimi
IMDb rejting: 6.3/10 (21,680 glasova)
Režija: Michel Gondry
Igraju: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Green.Hornet.BDRip.XviD-DEFACED
Trajanje: 119 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 608 x 256 – 1190 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=H8LGJKJM
http://www.megaupload.com/?d=QQSA1RG1

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Green Hornet (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.