The Informant! (2009)

Autor ShiftDelete 27.01.2010. Pregleda: 3320
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Rekao sam ja vama da Soderberga ne smete podcenjivati. Mnogi od vas su mi pričali da je film konfuzan, ima dosta korporativnih obrta i rečnika, ali posle odgledanog filma mi stvarno nije jasno šta koji moj vama tu nije bilo jasno. Pred nama jeste jedan od možda ne boljih, ali definitivno luđih filmova iz prošle godine.

Mark Vitaker je vodeći biohemičar u firmi ADM koja se bavi uzgajanjem kukuruza koji, bar po tvrdnjama našeg glavnog lika, možete naći svuda. U toku sitne FBI istrage on na zaprepašćenje agenata izlazi sa pričom o internacionalnim korporativnim malverzacijama u koje je umešana njegova kompanija, u kojima se na mutan način nameštaju cene kukuruza na tržištu. FBI ga ubeđuje da postane doušnik. Međutim u toku same istrage FBI otkriva da štreberčić Mark nije otrio sve karte iz rukava…

Konstruišući pomalo iskarikiranu situaciju, koja možda jeste najveća prednost i mana ovog filma, Soderberg nas uvlači u američke korporativne intrige, svet gde sekretarice i izvršni direktori mute vodu, gde mastilo na papiru može da nestane, uz sve prisutnu pomoć besprekornog Meta Dejmona koji je na fenomenalan način izneo u potpunosti ovu, dosta čudnu, rediteljevu viziju.

Imajte u vidu, da je film koji bi trebao da bude pravni triler pretočen u burlesknu komediju možda malo više egzotično voće nego što ste spremni da pojedete.

Žanr: Comedy | Crime | Drama | Thriller
IMDb rejting: 7.0/10 (7,334 glasova)
Režija: Steven Soderbergh
Igraju: Matt Damon, Lucas McHugh Carroll, Eddie Jemison, Rusty Schwimmer

Naziv: The.Informant.2009.DVDRip.XviD-FXG
Trajanje: 108 min
Veličina: 800 MB
Video: Xvid – 640×352 – 1352 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps

Linkovi: IMDBTrailerOfficial SiteRT

Skini:

Titlovi: SREN

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcache

Odgovori na "The Informant! (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.