The Kids Are All Right (2010)

Autor ShiftDelete 8.11.2010. Pregleda: 7390
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

The Kids Are All Right PosterPostoji gomila razloga zašto su recenzenti i ostala filmska piskarala lako izdelili svoja mišljenjana pozitivna i negativna kada je u pitaju ovaj film. Sama tema koja treba da bude previše „socijalna“, „moderna“ i šta ja znam je bila glavni okidač da ljudi otvore svoje fensi laptopove i bave se tim zgubidanskim poslom. Evo otvorio sam i ja, ali zbog vas, razume se.
Priča je poprilično jednostavna i ne previše originala, jer ako se malo bolje udubite u nju shvatićete da je samo bilo pitanje vremena kada će neko morati da je ispriča. Dvoje dece žive sa svoje dve gej keve, od kojih ih je jedna rodila veštačkom oplodnjom, jelte. U svojim tinedž godinama ovi klinci u potrazi za svojim korenima žele da saznaju ko im će ćale. Pol, polu-zgubidan se javlja na taj broj i biva uvučen u jednu šarmantnu, neobičnu porodicu…
Ono na šta su hejteri trošili svoje prstiće jeste sama tema i izlizanost iste, u potpunusti zanemarujući sjajan i dirljiv odnos ovih likova na platnu. Impresivni kast „Fokus fičrs“ (moja omiljena) producentska kuća je uradila brilijantan posao jer pored uvek dobrom Marka Rafala (definitivno jedna od njegovih najboljih uloga) imamo prilike i da uživamo u Džulijan Mur i Anet Bening (American Beauty).
Takođe, ovaj film obiluje suptilnim seksulanim nabojem, veštim dijalogom preteranim sazravanjem ova tri roditelja i prirodnim sazrevanjem dva deteta. Fina ženska ruka koja drži rediteljsku palicu i spektakularno dobru viziju je učinila da ovaj film bude superiorna nadahnuta zabava.Info:

Naziv: The Kids Are All Right
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 7.7/10 (4,290 glasova)
Režija: Lisa Cholodenko
Igraju: Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Kids.Are.All.Right.BDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 106 min
Velicina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 352 – 1385 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=IRJJ5X3S
http://www.megaupload.com/?d=PN3X70KW

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkKATTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Kids Are All Right (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.