The Kings of Summer (2013)

Autor ShiftDelete 14.11.2013. Pregleda: 15403
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

The Kings of Summer posterDanašnji film vam je izuzetno sličan današnjem sportu. Pojeo ga je kapitalizam, globalizam i novac generalno. Ako uživate u jednom ili drugom teško ćete videti neki spektakl ukoliko je vaš klub, tim, film žestoko finansiran. Verovatno ćete videti samo upeglano savršenstvo koje vas teško može uzbuditi. Zato ne treba da čudi činjenica da prave dragulje treba tražiti na prostorima gde caruju niski budžeti i štap i kanap. Bioskopi u tržnim centrima teško mogu da vam ponude nešto novo, zato se okrećemo onima koji su bioskopsko platno retko videli.
Tri drugara ovog leta odlučuju da se otisnu u dubinu šume, da sagrade kuću i počnu da žive nezavisno. Iako deluje kao savršeni plan, neke stvari će se im pokvariti zamisli, kao što je teškoća prevazilaženja ubijanja životinja (pa će hranu ipak kupovati u supermarketu), vremenske nepogode i zabrinuti roditelji će pokušati da im se ispreče na put, ali će ih zadesiti i najveća opasnost tog doba – devojčice…
Sa fenomenalnom naracijom, režijom, pažljivo biranim kastom od kojih ste većinu viđali po novijim serijama ovaj film predstavlja maksimalni užitak u spoju komedije i tinejdž drame koja vam može zatrovati ili slomiti srce. Kroz dekompoziciju klasičnog filma zbog koje sam se valjao od smeha, ovaj film nudi čisto, ogoljeno vraćanje u detinjstvo, tako pažljivo skrojeno, da nam se posle ovog filma puštanje brkova čini kao izuzetno dobra ideja.Info:

Naziv: The Kings of Summer
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 7.2/10 (15,532 glasova)
Režija: Jordan Vogt-Roberts
Igraju: Nick Robinson, Gabriel Basso, Moises Arias, Nick Offerman, Erin Moriarty

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: The.Kings.Of.Summer.2012.LIMITED.BDRip.X264-GECKOS
Trajanje: 95 min
Veličina: 810 MB
Video: x264 – 720 x 300 – 1080 kbps
Audio: AAC 2.0 – 112 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

DLC: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Torrenti HD 720p: TorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Kings of Summer (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.