The Maiden Heist (2009)

Autor Gatsu 8.11.2009. Pregleda: 2693
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

Kad u istom filmu igraju Morgan Freeman, Christopher Walken i William H. Macy, to ne može da bude mnogo loše. Čini mi se da im daju uloge u Rambu 16, u režiji Dragane Mirković i od toga bi napravili pristojan film. Možda je za distributersku kuću bio veliki zalogaj angažovati tri glumca takvog kalibra, na filmu koji je u startu imao malo potencijala za uspeh. Ubrzo su bankrotirali, ali i promenili ime, digli kredite i vratili se u biznis.
Roger (Christopher Walken) radi kao čuvar u muzujeu i već davno bi bio penzionisan da nije zaljubljen „Lonley Maiden“ – sliku čežnjive devojke na plaži. Problemi počinju kada Roger saznaje da njeguvu devu sele u Dansku. Kako se njegovoj džangrizavoj ženici nije dopala ideja da ostatak života provedu bez sunčanih plaža kalifornije, on nalazi još dva istomišljenika (Morgan Freeman-a i William H. Macy-a) sa kojima kuje plan koji će ih ujediniti sa predmetima njihovih obožavanja.
Priča nije ni preterano orginalna, ni nešto mnogo zanimljiva ali film drži pažnju svih sat ipo vremena, koliko otprilike traje. Muzičks podloga je simpatična, aPeter Hewitt (režiser) je odradio sasvim solidan posao. William H. Macy je i dalje ostao misterija za mene. Čovek odlično glumi, ali je nekako neupadljiv, nenametljiv… Čak i u filmovima u kojima igra glavnu ulogu uopšete se ne stekne osećaj da ga je bilo. Nije mi jasan uopšte.

Žanr: Comedy | Crime
IMDb rejting: 6.0/10 (809 glasova)
Režija: Peter Hewitt
Igraju: Morgan Freeman, Christopher Walken, Marcia Gay Harden, William H. Macy, Breckin Meyer

Naziv: vmt-mheist-xvid.avi
Trajanje: 86 min
Veličina: 700 MB
Video: XviD – 640×272 – 909 kbps
Audio: MP3 2.0 – 160 kbps VBR
Linkovi: IMDBTrailerOfficial SiteRT

Skini:

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=LPHV5L6T

Titlovi: SREN

Torenti: MininovaTPBBTJunkie

Odgovori na "The Maiden Heist (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.