The Pink Panther 2

Autor ShiftDelete 26.07.2010. Pregleda: 6177
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

The Pink Panther 2 (2009) Movie PosterI dok se ja oporavljam od neviđenog iskustva izazvanog filmom Inception koji sam gledao juče u bioskopima, vraćam se vama, dragi moji kokičari-zamorčići sa novim filmom koji sam odgledao skoro, a koji je u potpunosti (kao i sve ostalo) izbrisan novim delom Kristofera Nolana za koje mogu slobodno da kažem da je film godine. I dok vam se skida ovaj drugi deo Pink Pantera, vi skočite u bioskop obavezno, evo vam prilažem bioskopski repertoar.

Drugi deo ove izmučene franšize, koja je imala debi davne 1963. u režiji Blejka Edvardsa, u odnosu na prvi rimejk iz 2006. ne donosi ništa novo. Iako mnogi ljudi smatraju Stiva Martina izuzetno talentovanim i smešnim, gledajući njegovu opširnu karijeru ja ne stičem utisak da se on bilo kako popravio, što donekle dokazuje i ovaj film.

Priča ide nekako tipa, u muzejima širom sveta ukradeni su skupoceni artifekti, dok je potpis „Tornado“ ostavljen na svkom mestu zločina. Internacionalni tim eksperata je okupljen kako bi istražio lopovluke i dok im se pridružuje nadasve smotani inpektor Žak Kluzo, iz Pariza nestaje najvredniji dijamant na svetu…

Solidnu ekipa glumaca, pored Martina čine Endi Garsija, Alfred Molina i zelenooka Aishwarya Rai i svi se oni trude da se sramotno sprdaju sa naglascima preko kojih valjaju dijalog na engleskom, ali je svakako najspektakularniji Žan Reno, koji inače ima francuski naglasak dok priča engleski, ali sada mora da prati lažni francuski naglasak koji zadaje Stiv Martin. Sramotno. Ipak, iako me je sramota, ne mogu da ne priznam da sam se žestoko valjao od smeha na pojedne gluposti koje su se desile tokom ovog jednoiposatnog gušenja.


Info:

Naziv: The Pink Panther 2 (2009)
Žanr: Avantura | Komedija | Krimi | Misterija
IMDb rejting: 5.2/10 (10,466 glasova)
Režija: Harald Zwart
Igraju: Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Alfred Molina

Linkovi: IMDbOfficial SiteRTTrejler:
Skini:

Naziv: The.Pink.Panther.2.REPACK.DVDRip.XviD-ARROW
Trajanje: 92 min
Veličina: 700MB
Video: Xvid – 624×336 – 916 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=SW2KIMNV
http://www.megaupload.com/?d=64WLBFEI
http://www.megaupload.com/?d=4D3SAD17
http://www.megaupload.com/?d=R5KZQ7S9

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Pink Panther 2"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.