The Pirates! Band of Misfits (2012)

Autor Sunsetter 28.08.2012. Pregleda: 21854
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

The Pirates! Band of Misfits posterArrrr! Naoštrite mačeve! Pripremite buriće sa grogom (mešavina vode i ruma, odnosno, razblažen rum – za neupućene)! Udobno se zavalite i pustite da avantura počne!
Ovo je pravi porodični film, za sve od 7 do 77, a može i za matorije ali mlade duhom ako već ne tijelom. Gusari nam dolaze iz istog studija koji nam je doneo Volasa i Gromita: Kletva Zecodlaka (Wallace and Gromit: Curse of the Wererabbit), koji vam u slučaju da niste pogledali, takođe toplo preporučujem.
Bio jednom jedan piratski kapetan po imenu Gusarski Kapetan. Imao on prvog oficira koji se zvao Broj Dva, i bandu veoma odanih pajtaša mornara. E, da, imao je i svog vernog papagaja koji zapravo i nije papagaj, i zove se Poli (žensko je). Gusarski kapetan i nije bio prilično umešan u svome poslu, avaj, ali ga je posada volela i cenila bez obzira na sve. Bilo tako jednom, dok je njihov brodić sekao talase gonjen blagim severoistočnim povetarcem, do njih je stigao glas o nadaleko poznatom takmičenju za Gusara godine. Iako se već oprobao u ovom takmičenju tokom dugog niza godina i bio ismejan i veoma neuspešan, naš Gusarski Kapetan ni ovaj put nije gubio nadu. Prijavio se, i tu počinje naša avantura koja će ih oduvati preko sedam mora, sedam cuda itd. Na putu će sresti razne likove, između ostalog Čarlsa Darvina i Kraljicu Viktoriju (koja mrzi pirate). Kako će se sve ovo završiti, pogledajte, bre.
Trebalo bi napomenuti da je ovaj animirani film zapravo rađen u „stop motion“ tehnici, jelte, sve su to maketice i figurice, takozvani plastelinci… Naravno, uz malo kompjuterske obrade. U svakom slučaju, jedan od na oko najlepših animiranih filmova, veoma detaljan, colorfull (kako li se to kaže na srpskom), interesantan, kul, vau, vizualno atraktivan, arrrr, gledajte film i uživajte, arrrrgh!Info:

Naziv: The Pirates! Band of Misfits
Žanr: Animirani | Avantura | Komedija
IMDb rejting: 6.8/10 (8,709 glasova)
Režija: Peter Lord, Jeff Newitt
Igraju: Hugh Grant, Martin Freeman, Imelda Staunton, David Tennant, Jeremy Piven

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: The.Pirates.Band.of.Misfits.2012.DVDRip.XviD-PTpOWeR
Trajanje: 88 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 672 x 288 – 968 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Pirates! Band of Misfits (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.