The Rebound (2009)

Autor ShiftDelete 21.01.2010. Pregleda: 7284
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Da li se i vama čini ili meni zapadnu sve češće ovakvi filmovi za napisati mišljenje? Znate oni filmovi čiji je poster u beloj boji i predstavlja par, muškarca i ženu u kao nekoj zanimljivoj pozi ili tako nešto… Ribaund jeste takav, skoro baš kao i većina njemu sličnih, sa možda sitnim izuzetcima. Možda ako vam kažem da nije baš, baš ništa posebno, možda nećete biti toliko smoreni.

Ketrin Zita Džouns glumi ženu u ranim četrdesetim (iako je sramotno ispeglana na filmu, tako da jedva glumi) koja sa mužem i dvoje (naravno preineligentne) dece živi u otmenom predgrađu Njujorka. U prva tri minuta skapira da joj muža odrađuje komšinica i pokupi decu i već u petom minutu je samohrana majka. Seli se u stan od 150 kvadrata u centru Njujorka što se smatra kutijom za šibice po američkim standardima i neviđenom socijalom i upoznaje Adama (Džastin Barta) 15 godina mlađeg frajera koga zapošljava kao bejbisitera njene dece (??!!) i među njima nešto počne da se dešava…

Film ima jednu jako zanimljivu dimenziju. Neke scene su toliko neprijatno glupe da sam se, kada sam provalio to smejao sve vreme od neprijatnosti gledajući u pod. Jedan od primera je kada ovaj par ode na žurku gde su sve klinci (njegovo godište) i onda Ketrin krene da duva i da priča na njihovom nivou, kao o seksualnim iskustvima i tako to. Znači jebeno sam se valjao 20 min.

Pogledajte ovaj film, smešan je.

Samo mi jedno nije jasno. Koji muž koji za ženi ima Ketrin Fakin Zitu Džouns sa onakvim grudima odlazi kod komšinice??!

Žanr: Comedy | Romance
IMDb rejting: 6.7/10 (2,577 glasova)
Režija: Bart Freundlich
Igraju: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Steve Antonucci, Marc Alan Austen

Trajanje: 97 min

Naziv: The.Rebound.DVDRip.XviD-ZETA
Veličina: 1 CD, 700 MB
Video: XviD, 640×352
Audio: MP3, 128kbps

Linkovi: IMDBTrailer RT

Skini:

Torenti: TorrageTorcacheZoink

  5 komentara na "The Rebound (2009)"

 • dziziz says:

  u pravu si, grudi su jedina osobina zbog koje treba biti sa nekom zenom.

 • dziziz says:

  vest sa jednog sajta:
  “Isprsite se i dobićete besplatno piće, a što su vam grudi veće, to ćete više besplatnih pića dobiti”, glasi zanimljiva ponuda koju je uveo singapurski lanac barova “OverEasy”.
  Skromne grudi veličine jedan dobiće samo jedno besplatno piće, dok dvojke mogu da računaju na dva, trojke na tri, a četvorke prolaze najbolje jer dobijaju bocu votke gratis.

  Veličinu ženskih grudi ocenjuju dva člana žirija, muzičar Dejv i advokatica Karen, a veličina se procenjuje odokativno, a ne dodirivanjem.

  Nesvakidašnji marketinški trik noćnog bara očekivano je izazvao kontroverze. Dok ga jedni osuđuju smatrajući ga krajnje neukusnim, drugi smatraju da je reč o zanimljivom poslovnom potezu. ”
  priznajte da autor teksta stoji iza ove ujudurme.

 • ShiftDelete ShiftDelete says:

  Ma šuš
  Nisam rekao da je samo zbog toga, mislio sam kao ketrin uopšte. Mislim pitajte majkla daglasa da li bi on išao kod komšinice. Nou fakin vej…

 • dziziz says:

  pa komsinica njega ne bi primila posto izgleda kao kirk daglas koji ima 120 godina

 • dziziz says:

  onda, da zakljucimo, izgled je jedino zasto vredi ne otici kod komsinice.

Odgovori na "The Rebound (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.