The Sorcerer’s Apprentice (2010)

Autor saske 15.11.2010. Pregleda: 10212
12345678910    Naša ocena: 5.00 Info: Naziv: The Sorcerer's Apprentice (2010) Žanr: Akcija | Avantura | Komedija | Drama IMDb rejting: 6.3/10 (10,824 glasova) Režija: Jon Turteltaub Igraju: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Toby Kebbell Linkovi: IMDb - RT Trejler: Skini: Naziv: The.Sorcerers.Apprentice.DVDRip.XviD-DiAMOND Trajanje: 109 min Velicina: 1.38 GB Video: Xvid - 640x272 - 1469 kbps Audio: AC3 5.2 - 384 kbps CBR Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=VS009EHC http://www.megaupload.com/?d=EZJVHLGN Netload: http://netload.in/dateiSlxyljqToN/dmd-tsa-cd1.avi.400MB.part1.rar.htm http://netload.in/dateicpIBm156xu/dmd-tsa-cd1.avi.400MB.part2.rar.htm http://netload.in/dateiLLcSGBOjGq/dmd-tsa-cd2.avi.400MB.part1.rar.htm http://netload.in/dateiSfe7CdIJmR/dmd-tsa-cd2.avi.400MB.part2.rar.htm Torrenti: Torrage - Torcache - Zoink - TPB Titlovi: EN - SR " />
Loading...Loading...

The Sorcerer's Apprentice (2010) PosterNe znam da li ste primetili, ali Nikolas Kejdž, jedan od najplaćenijih Holivudskih glumaca se u poslednje vreme pojavio u milion filmova…tačnije snimio je 8 filmova u protekle dve godine što je stvarno mnogo. A zašto pitate se. Nije kao da ima neke neostvarene glumačke ciljeve, veoma je poznat, osvojio je gomilu nagrada između kojih i (pre)cenjenog oskara, ima sve što se poželeti može, ribe se lože i pun je ko brod…ili da li je. Paaaa, i nije baš. Naš junak je malkice bankrotirao u poslednjih par godina pa je zbog toga još jednom morao da zasuče rukave i prihvati svaki film koji su mu ponudili, a među njima i blokbaster koji vam danas predstavljamo.
Osim Nikija, tu su i mladi i sve popularniji Džej (Ramadanovski) Barušel koji je postao prilično popularan nakon filmova Trotsky, She’s out of my league i najnovijeg animiranog hita How to train youre dragon, kao i Alfred Molina koji vrlo često glumi negativce, pa mu je i ovde pripala ta (ne)sretna uloga. Šta će čovek kad ima tako neku zlu facu, ali opet, samo pravi veliki ljudi svoje mane umeju da pretvore u vrline, zar ne? I naravno tu je još i uvek nezaboravna Monika Beluči, ali ona se u filmu pojavljuje na svega 68 sekundi, tako da njena uloga i nije previše vredna pomena.
Da se vratimo na materiju koja je pred nama, The Sorcorers Aprentice, još jedan u nizu blokbastera koji je trebao da namami ljude u bioskope uz pomoć malo magije, 3D specijalnih efekata i ne previše dubokom pričom. Pa, može se reći da je u tome i uspeo, bar što se tiče ciljane pugblike, a to su dečica do 13 godina. Ona malo starija dečica muškog pola bi verovatno bila više zainteresovana da je glavna uloga podarena nekoj obdarenoj hot glumici, a ona malo starija dečica ženskog pola bi verovatno bila više zainteresovana da glavnu mušku ulogu umesto šmokljavog, giki fizičara Džeja (Ramadanovskog) Barušela glumi neki lepuškasti “ljubi ga majka” tinejdžer. Mada, ne mora da znači. Ipak “the smart is the new sexy”.
Odmah da vam kažem da film uopšte nije toliko loš, mnogo bolji od onog raspalog The Last Airbender, mada to i nije neka mera. Priča kao i svaka druga priča o čarobnjacima koja nema veze sa Hari Poterom počinje od Merlina koji je izgleda jedini čarobnjak za koga su Amerikanci čuli. E pa Merlin je imao tri učenika, Kejdža, Molinu i Moniku, kao i jednog zakletog neprijatelja Morganu. Morgana ubija Merlina, Monika vezuje Morganu za sebe, a Niki ih obe zatvara u lutku, i oslobodiće ih tek kada nađe pravog Merlinovog naslednika, a to je potrajalo nekih 1000 godina do trenutka kada ja pronašao Džeja. Za to vreme je Molina je prešao na drugu stranu i pokušava da oslobodi Morganu koja je imala vrlo solidan zao plan da pokori čovečanstvo.
Pa kao što rekoh, na tu priču iz latino serija dodate malo specijalnih efekata i imate letnji blokbaster. Ono što je kul u celoj priči je to što su pokušali magiju da objasne preko nauke. Ono što nije kul je da tu priču nikako nisu razradili. Mislim u jednom trenutku Niki pokušava da objasni svom pulenu Džeju kako čarobnjak stvara vatru tako što jako zavibrira molekule, a u drugom uzme jedan krš auto iz 1935 i pretvori ga u Mercedes SLK klase. Ne, kod jednog gika kakav sam ja to jednostavno ne pije vodu. Ali dobro, opet kažem ja nisam baš ciljana publika. Ovo je film za decu i deci će se sigurno svideti. Od mene može da dobije maksimalno 5 kokaja…to mu je dosta.
Info:

Naziv: The Sorcerer’s Apprentice (2010)
Žanr: Akcija | Avantura | Komedija | Drama
IMDb rejting: 6.3/10 (10,824 glasova)
Režija: Jon Turteltaub
Igraju: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Toby Kebbell

Linkovi: IMDbRT


Trejler:Skini:

Naziv: The.Sorcerers.Apprentice.DVDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 109 min
Velicina: 1.38 GB
Video: Xvid – 640×272 – 1469 kbps
Audio: AC3 5.2 – 384 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=VS009EHC
http://www.megaupload.com/?d=EZJVHLGN

Netload:
http://netload.in/dateiSlxyljqToN/dmd-tsa-cd1.avi.400MB.part1.rar.htm
http://netload.in/dateicpIBm156xu/dmd-tsa-cd1.avi.400MB.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiLLcSGBOjGq/dmd-tsa-cd2.avi.400MB.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiSfe7CdIJmR/dmd-tsa-cd2.avi.400MB.part2.rar.htm

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Sorcerer’s Apprentice (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.