The Switch (2010)

Autor ShiftDelete 8.12.2010. Pregleda: 7872
12345678910    Naša ocena: 4.50
Loading...Loading...

The Switch (2010) PosterTeško je opisati sledeći film. Ni u koju kategoriju (žanr) da ga smestim, niti šta da kažem o likovima, niti o glumcima koji ih tumače… sve u svemu, sve ukazuje na to da je ovaj film loš. Ali na sreću ili žalost ja to ne mogu da uradim. Bar ne u ovom pasusu.
Džejson Bitmen, koji mi je iz uloge u ulogu sve simpatičniji (što ne znači da automatski bolje glumi, već je i dalje onako… smušen) glumi lika koji kasno shvata (posle 13 godina) da se ipak malo prima na svoju najbolju ortakinju (Dženifer Aniston) u trenutku kada ona njemu saopštava da se odlučila da zatrutni pšomoću donora veštačkom oplodnjom. Kako to u filmovima biva, donor je super zgodni šljam, koji iako baci u čašicu svoje dragoceno seme, Džejson Bitmen nakako pijan uspe da je prospe i kao jedini izlaz nalazi da tečnost zameni svojom. Četiri godine kasnije on, ne sećajući se ni jedne scene upoznaje Anistonkino dete.
Dženifer Aniston, baš kao i Sara Džesika Parker su super glumice samo onim ljudima koji umeju da razumeju fizionomiju njihovog lica. Ja ne. Elem, onda se jedva i pojavljuje u filmu, iako joj minutaža nije mala. Mali je toliko jebeno sladak da bih ga kidnapovao i držao na gajbi da mi ponavlja lajnove iz filma. Kada se sve sabere, imam utisak da je jedna, ne toliko tragična ideja, pretvorena u poprilično ispranu priču koja nam je poznata od početka do kraja.Info:

Naziv: The Switch (2010)
Žanr: Komedija | Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 5.9/10 (4,427 glasova)
Režija: Josh Gordon, Will Speck
Igraju: Jason Bateman, Victor Pagan, Jennifer Aniston, Jeff Goldblum, Juliette Lewis

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Switch.DVDRip.XviD-VAMPS
Trajanje: 101 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 826 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=JZI90HI0

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Switch (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.