The Ugly Truth (2009)

Autor seeker 25.05.2010. Pregleda: 9641
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

The Ugly Truth 2009 Movie PosterUgly Truth je pokazatelj da ja nemam kičmu. Rekao sam da ću da batalim romantične komedije neko vreme ali ako mi verujete ovo je jedini noviji film koji sam pogledao, a da nije već pisano o njemu. Ovaj revju će biti malo drugačiji jer sam ovo ostvarenje pogledao davno i malo stvari se zadržalo, što je, ako ne ništa, svež pristup pisanju recenzije.
Ketrin Higl, naša doktorka iz Grejeve Anatomije, je televizijski producent i osim karijere i mačke u životu nema ništa. Džerar Batler, toliko kul da je delom Srbin ostatak Spartanac, je voditelj emisije koja se zove Ugly Truth, čija tema su ogoljeni muško ženski odnosi odakle i naziv. Emisija postaje popularna i Ketin šef je želi na svojoj televiziji. Naravno Ketin posao je da Batlera čini srećnim jer njegova serija donosi gledanost. Takođe, naravno da ga ona ne podnosi, misli da su njegovi stavovi previše seksistički i da emisija ne pripada uglednoj TV stanici.
Koliko filmova iz ovog žanra počinje sa protagonistima koji svoj odnos počinju mržnjom a završavaju sa zaljubljenošću? Samo se scenografija menja. I glumci… što nas dovodi opet do Batlera koji je bitniji razlog za gledanje ovog filma. Komedija je ostavljena Higlovoj, čiji neurotični lik opsesivan kontrolisanjem stvari pravi kontrast opuštenosti i generalnoj kuloći koju Džerar donosi za sto. Akcenat je definitivno na komediji nauštrb romantike (ima čak i Krega Fergusona) što mi inače ne smeta kad komedija uspe. Ali opet posle toliko vremena se i dalje sećam par fora tako da verovatno nije sve tako crno. 6.5 kokica.


Info:

Naziv: The Ugly Truth
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 6.4/10 (24,732 glasova)
Režija: Robert Luketic
Igraju: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv : The.Ugly.Truth.2009.BDRip.XviD-LAP
Trajanje: 96 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 850 kbps
Audio: MP3 2.0 – 157 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=26M04ESH

Torrenti: TorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Ugly Truth (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.