Tower Heist (2011)

Autor ShiftDelete 12.02.2012. Pregleda: 14049
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Tower Heist PosterAko se nešto na Balkanu nije zaledilo, sudeći po posetama na našem sajtu, to su internet konekcije. Škole su zabranjene u većini država, pa je pravi trennutak da metnemo nešto što bi moglo da godi deci i omladini, a nije totalni krš od filma ili nema previše nasilja. Ukratko to je opravdanje što vam danas donosimo još jedan pljačkaški film – Tower Heist. Naslov koji je trebalo da vrati Edija Marfija na veliko platno (kao da je to neko od njih tražio) ima tu ludu sreću da Marfi zapravo nema više od šest rečenica u njemu.
Artur Šo je njujorški kapitalista koji živi na vrhu hiljaduspratnice u bolesno prelepom penthausu sa ferarijem u dnevnoj sobi i pravi piramidalne šeme na berzi. Kada ga se dočepa FBI zbog pronevere (kao što nisu nikog 2007. godine na početku krize) zaposleni u zgradi shvataju da je Džoš Kovač, glavni među spremačicama i liftbojevima naivno prebacio njihove penzione račune kod Šoa i da je sada sve nestalo. Ubrzo njih trojica bivaju otpušteni, ali odlučni da opljačkaju zlog Šoa i svojim kolegama povrate mukotrpno stečene penzije.
Sa predvidivim početkom, sredinom i krajem, ovaj film ipak pruža zavidan nivo zabave. Pored Stilera, zabavno je bilo gledati naizgled uvek mutavog Kejsija Afleka i bosa Metju Broderika. Bret Ratner, reditelj ovog ostvarenja se kalio na Prison Break-u, a producirao je i Horrible Bosses, što garantuje i sprdačinu i napetost. Sve u svemu dosta zabave za sneg, nedelju i neizlaženje iz kuće.Info:

Naziv: Tower Heist
Žanr: Akcija | Komedija | Krimi
IMDb rejting: 6.5/10 (12,074 glasova)
Režija: Brett Ratner
Igraju: Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Alan Alda, Matthew Broderick

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Tower.Heist.2011.DVDRip.XviD-PADDO
Trajanje: 104 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1442 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Tower Heist (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.