Toy Story 3 (2010)

Autor D 1.11.2010. Pregleda: 13456
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Toy Story 3 Movie PosterToy Story serijal, ili po naški Priča o igračkama, nenadjebivog studija za animaciju Piksar, je kao što već i vrapci znaju, dobio trećeg i poslednjeg člana. Li Unkrič, koji je montirao prethodna dva i korežirao drugi, sada je u potpunosti bio zadužen za režiju, a pod izdavačkim pokroviteljstvom Volt Dizni kuće.
Endi ima već sedamnaest godina i kreće na koledž, ostavljajući Vudija, Baza, Džesi i ostatak ekipe iz kutije za igračke da se brinu za svoju nesigurnu budućnost. Kada je ceo aranžman igračaka sticajem nesrećnih okolnosti doniran obdaništu Sanisajd (Sunnyside), društvance je u početku oduševljeno činjenicom da se njima neko ponovo igra, kao i toplim prijemom lokalnog glavešine igračaka, velikim lila plišanim medom po imenu Lots o’ Huggin, ili od milošte Lotso. Međutim stvari uopšte nisu onakve kakvim se na prvi pogled čine i Baz, Vudi i ostali će morati u delo da sprovedu sumanute planove ne bi li se vratili kući. Glasove i dalje daje stara ekipa koju predvode Tom Henks i Time Alen.
Prvih petnaestak minuta filma sam bio potpuno ravnodušan, razmišljajući “HA, evo Piksarove animacije koji me neće oboriti s nogu”, možda pomalo zlobno i likujući. Nije normalno da neka kuća godinu za godinom izbacije crtaće koji se rangiraju od odličnog do savršenog. Ali avaj, kako sam se prevario. Odlična dinamika priče, ne računajući spor početak, i sjajan set likova vas polako emotivno uvlače u uzbudljivi svet igračaka, sagledan iz njihovog ugla. Brzo ćete uhvatiti sebe kako strepite za sudbinu malih plastičnih heroja, kroz urnebesne, pa sve do dirljivih i tužnih momenata. Raznolikost karaktera je jedan od ključnih faktora za uspeh ovog filma, kao i kako interaguju i koriste svoje fizičke predispozicije ne bi li uspeli u svojim suludim planovima kao pravi neustrašivi akcioni heroji. Moja najtoplija preporuka, sigurno vas neće razočarati.Info:

Naziv: Toy Story 3
Žanr: Animirani | Avantura | Komedija | Porodični
IMDb rejting: 8.8/10 (76,668 glasova)
Režija: Lee Unkrich
Igraju: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Ned Beatty, Don Rickles

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Toy.Story.3.BDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 103 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 352 – 796 kbps
Audio: MP3 2.0 – 146 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=JEGMFML0

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkKATTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Toy Story 3 (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.