We Bought a Zoo (2011)

Autor ShiftDelete 27.03.2012. Pregleda: 10982
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

We Bought a Zoo PosterDečiji filmovi se više ne prave za decu. Prave se za mene i meni slične. Decu sada samo interesuju 3D efekti, izuzetno snažni nadražaji, svetlist, Transformersi, akcija… Ovaj film sam pre par meseci gledao u bioskopu. Tu je bila i gomila dečurlije i ma koliko ovo ostvarenje pokušalo da do njih dopre emotivnošću i iskrenošću, klinci su bili u najmanju ruku bezobrazni i naravno niko nije pratio film. Hteo sam da ih išutiram u male, odvratne face.
Met Dejmon je Bendžamin Me, lik koji je nedavno izgubio ženu, ostavši samohrani otac dvoje dece sa kojima je vrlo teško naći zajednički jezik. Preinteligentna ćerka ga još nekako za ruku vodi kroz život i bol, dok stariji klinac, tinedžer odbija svaku saradnju. Na ivici bankrota, sa malcem sveže izbačenim iz škole Bendžamin je prinuđen da proda gajbu i nađe drugo mesto za život. Nalazeći idealan dom, podalje od grada on ne čuje ono što mu agent za nekretnine vrišti u uvo duž celog puta: u cenu je uključen zoološki vrt sa svim životinjama i ceo posed na kome je kuća…
Met Dejmon je car. Svoje iskustvo oca četiri ćerke u privatnom životu lako je i sa emocijama preneo na platno, iako je ovaj film daleko od blistavih boks-ofis zarada. Skarlet Johanson je hot, dok Kameron Krou (Jerry Maguire) reditelj ovog ostvarenja stvara finu, ali na trenutke tanku nit između ljudi i životinja. Iako mnogi kritičari tvrde da ovom ostvarenju fali još života, svako ko imalo voli životinje misliće suprotno.Info:

Naziv: We Bought a Zoo
Žanr: Komedija | Drama | Porodični
IMDb rejting: 7.2/10 (9,497 glasova)
Režija: Cameron Crowe
Igraju: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Colin Ford, Maggie Elizabeth Jones

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: We.Bought.a.Zoo.2011.DVDRip.XviD-NeDiVx
Trajanje: 124 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 624 x 336 – 1589 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Sendspace: Sendspace DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "We Bought a Zoo (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.