Me before you (2016)

Autor Sunsetter 14.09.2017. Pregleda: 2192
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

Me before you posterEvo jedne totalno sveže recke, film se još u grobu zaborava nije ohladio, a ja već oštrim tastaturu i po slovima tipkam. I ne, gospođe i gospodo, ovoga puta nije akcija u pitanju. Imam insajdersku informaciju da je ovaj film najbolje pogledat u PMS-u, da se isplačete onako fino, ko čovek. Neminovna je paralela sa Notebook-om, koji je ipak za klasu jači film, no, i ovo može da posluži.
Upoznajte Lu, malo tupo čeljade bez posla u nekoj (vrlo lepoj) zabiti Engleske. Njene glavne karakterne osobine su kriminalan ukus za odevanje i nemanje srama. U suštini, Ugly Betty. Veliki broj vas će u njoj prepoznat Deneris Olujrođenu, od kuće Targerijana, Prvu njenog imena, i još pregršt zajebanijih titula. I mnogo je slatka. Preslatka. Elem, ona će dobiti posao koji će promeniti sve, a to je briga o mladiću koji je paralizovan od vrata naniže u strašnoj nesreći, i čija je najveća želja da… okonča svoje vegetiranje. On je promenio njen život, ali da li će ona moći da promeni njegovu odluku? Check it out.
Prilično ozbiljna (i zanimljiva) tema dobrovoljne eutanazije je prilično uprošćena (upropašćena?) krajnje jednostavnim i jednodimenzionalnim likovima. Npr, Patrik je Luin glupi dečko koji misli samo na sebe – we get it. Njena porodica je radnička siromašna porodica, neobrazovana, dobro de više. Ne morate nas stalno spamovat klišeima da bi ukazali na neku jednostavnu poentu. Stvar se popravlja u drugoj polovini filma, gde kao vidimo produbljavanje veze Vila i Lu. Kao. Za kraj ove recenzije, umesto zaključka, samo ću vam preporučiti još jedan film, u pitanju je „The sessions“ iz 2012te, reditelj Ben Lewin. Po iMDb skali slabije ocenjen, ali po mom mišljenju za dve klase bolji. Proverite oba, pa javite u komentarima dal sam u pravu. … I naravno da jesam. ’Esam vam lepo reko. Poyyy.

 


Info:


Naziv: Me before you
Žanr: Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 7.4 (126.041 glasova)
Režija: Thea Sharrock
Igraju: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer
Linkovi 1: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Me before you (2016)
Trajanje: 106 min
Veličina: 827 MB
Video: 1280×536 pixels
Audio: ACC 96 Kbps
Uputstva: DLCTorenti


Torrenti: Magnet

Titlovi:
ENGSRB

    1 komentar na "Me before you (2016)"

  • Dragan_kg says:

    Kako je jak komentar!!!
    Brt. uvek me dobro oraspoložiš.
    Pozdrav 💪

Odgovori na "Me before you (2016)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.