Dead Space: Aftermath (2011)

Autor saske 30.01.2011. Pregleda: 9868
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Dead Space: Aftermath (Video 2011) PosterNe znam šta se to dešava u poslednje vreme, da li je moguće da su moje ideje nekako konačno stigle do svih tih ljudi koji se bave produkcijom video igara, jer evo u poslednjih mesec dana već druga igra je pretočena u film. Nakon Ultramarines A Warhammer Movie, koji, ruku na srce nije bio preterano dobar, stigao je Dead Space: Aftermath koji, ruku na drugo srce uopšte nije loš, štaviše vrlo je dobar horor animirani film…
Ovaj film je totalno planski urađen kao veza između prvog i drugog dela istoimene igre čiji bi drugi deo trebao da se pojavi ovih dana, slično kao što je prvi film iz ovog serijala pod nazivom Dead Space: Downfall trebao da premosti priču između stripa i prvog dela igre.
Priča kaže, skupila se posada jednog broda i zaputila se na jednu rudarsku planetu, Aegis 7, koja je nakon nesreće postala totalno nestabilna i počela da se raspada. Njihov zadatak je bio da je stabilizuju i spreče da se raspadne. Ali nezvanično, prava misija je bila prikupljanje fragmenata vanzemaljskog objekta koji se nalazio na planeti. Tim uspeva da spasi jedan fragment vanzemaljskog materijala i da ga donese na brod, ali se u istom trenutku planeta raspada, brod biva onesposobljen za kretanje i čudne stvari počinju da se dešavaju…nakon nekog vremena stiže spacilačka ekipa koja od stotine članova posade, pronalazi samo njih četvoro u životu. Dovode ih na svoj brod i preživeli počinju da pričaju priču svako iz svoje perspektive.
Ono što je nesvakidašnje, ali svakako već viđeno je da je animacija potpuno nestalna i tokom filma videćete bar četiri ili pet stilova animacije koji će se menjati kako koji preživeli počne da priča svoju priču, tako da ćemo imati najpre prostu 3D animaciju, bez previše detalja i truda koja deluje kao da su je deca radila, pa sve do nečega što je vrlo nalik besnim japanskim animeima, što mi se jako dopada. Sličnu stvar se možete videti i u Dantes Inferno.
Ništa revolucionarno, ali sasvim solidan film koji će se svakako dopasti svim ljubiteljima ozbiljne animacije…što će reći, ne puštajete ovo maloj deci, siguran sam da bi posle ovoga imali noćne more…znam, bio sam dete, dovoljno puta sam bio istraumiran bolesnim crtaćima koje sam upijao kao nekakav…hmmm…upijač za crtaće…Info:

Naziv: Dead Space: Aftermath (Video 2011)
Žanr: Animirani | Horor | Naucna fantastika
IMDb rejting: N/A
Režija: Mike Disa
Igraju: Christopher Judge, Peter Woodward, , ,

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Dead.Space.Aftermath.2011.BRRip.XviD.Absurdity
Trajanje: 85 min
Velicina: 1 GB
Video: Xvid – 720×296 – 1342 kbps
Audio: MP3 2.0 – 320 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=0NJQYQ2F

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Dead Space: Aftermath (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.