Hunter Prey (2010)

Autor Sunsetter 30.07.2011. Pregleda: 9612
12345678910    Naša ocena: 7.00 Film ima interesantih i neočekivanih obrta koji su me prijatno iznenadili. Film nije, kako bih rekao, hmmm, i dalje ne znam kako bih rekao, ali ipak nastavljam da kucam, hmmm opet, sad sam i zaboravio šta je trebalo da kažem, ah, da, film nije, e jebiga, opet ode, šalim se, dakle, konačno, film nije predvidiv, da završim konačno ovu predugačku rečenicu. Za razliku od mnogih holivudskih ostvarenja sa stostruko većim budžetom, gde bukvalno možete reći "sad će to i to da se desi" i 5 sekundi kasnije desi se baš to, ovde to nije slučaj. Takođe, dijalozi u filmu dobro osmišljeni i na svom mestu, nisu tu samo da ispune tišinu. I za kraj, kostimi neodoljivo podsećaju na Boba Fett-a iz StarWars-a :) Zaključak: bacite pogled. Info: Igraju: Naziv: Hunter Prey (2010) Žanr: Naučna fantastika | Triler IMDb rejting: 5.9/10 (1,491 glasova) Režija: Sandy ColloraClark Bartram, Damion Poitier, Isaac C. Singleton Jr., Sandy Collora, Erin Gray Linkovi: IMDb - RT Trejler: Skini: Naziv: Hunter.Prey.2009.DVDRip.XviD-VoMiT Trajanje: 90 min Veličina: 700 MB Video: Xvid - 608x336 - 720 kbps Audio: AC3 5.1 - 448 kbps CBR Torrenti: Direct - Torrage - Torcache - Zoink - TPB Titlovi: EN - SR - HR " />
Loading...Loading...

Hunter Prey (2010) PosterJoš jedan dobar niskobudžetni film. Mnogi od vas se sada gnušaju na reč “niskobudžetni”. Pade mi na pamet jedan komentar na moju recenziju (i dobru ocenu) jednog filma: “ja bi to uradio bolje sa 100 evra i gajbom piva”. U principu, za snimanje ovog filma je trebalo tačno toliko, gajba piva, 50 evra za kostime, par ortaka, jedan bolji komp, pustinja, i jedna dobra ideja, s naglaskom na “dobra ideja”. Nekad je samo to potrebno za dobar film. Ovom prilikom vam preporučujem jedan stariji film, “A man from Earth” iz 2007. godine koji je dokaz da je za dobar film samo potrebna dobra ideja.
Radnja: Prometej, vanzemaljski svemirski brod se sruši na veoma negostoljubivu planetu. Taj zajebani brod još zajebanijih vanzemaljaca je nosio jednog još zajebanijeg (od svega toga) zarobljenika, koji je tom prilikom uspeo da pobegne. Par preživelih vanzemaljaca se da u potragu za zatvorenikom, jer od njega zavisi sudbima njihove matične planete… Zarobljenik mora biti uhvaćen živ po svaku cenu. Počinje igra mačke i miša i uloge naglo počinju da se menjaju.
Film ima interesantih i neočekivanih obrta koji su me prijatno iznenadili. Film nije, kako bih rekao, hmmm, i dalje ne znam kako bih rekao, ali ipak nastavljam da kucam, hmmm opet, sad sam i zaboravio šta je trebalo da kažem, ah, da, film nije, e jebiga, opet ode, šalim se, dakle, konačno, film nije predvidiv, da završim konačno ovu predugačku rečenicu. Za razliku od mnogih holivudskih ostvarenja sa stostruko većim budžetom, gde bukvalno možete reći “sad će to i to da se desi” i 5 sekundi kasnije desi se baš to, ovde to nije slučaj. Takođe, dijalozi u filmu dobro osmišljeni i na svom mestu, nisu tu samo da ispune tišinu. I za kraj, kostimi neodoljivo podsećaju na Boba Fett-a iz StarWars-a :)
Zaključak: bacite pogled.Info:

Igraju: Naziv: Hunter Prey (2010)
Žanr: Naučna fantastika | Triler
IMDb rejting: 5.9/10 (1,491 glasova)
Režija: Sandy ColloraClark Bartram, Damion Poitier, Isaac C. Singleton Jr., Sandy Collora, Erin Gray

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Hunter.Prey.2009.DVDRip.XviD-VoMiT
Trajanje: 90 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 608×336 – 720 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSRHR

Odgovori na "Hunter Prey (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.