Source Code (2011)

Autor ShiftDelete 16.07.2011. Pregleda: 19180
12345678910    Naša ocena: 8.50
Loading...Loading...

Source Code PosterDanas vam predstavljam film koji, po meni, jeste jedan od najboljih filmova prelaznog i letnjeg perioda, budući da su nas po bioskopskim dvoranama pratila kojekakva razočaranja, pre svega pod uticajem naleta loših stripskih filmova. Dakle, moje rasuđivanje svakako u ovom trenutku nije na nivou, ali, makar dok ne sačekamo još jedan Spilbergov film, ja ću ovaj preporučivati ljudima.
Džejk Gilanhal je Kolt Stivens, američki marican, tačnije pilot hilihoptera na posebnom zadatku. Naime on se budi u telu čoveka koji nije on i ima osam minuta da ispita nailazeći teroristički napad i nađe počinioca. Prvi put ne uspeva i njegov um biva teleportovan u bazu gde ga posle kraćeg brifinga teraju da ponovi isto: ima osam minuta da ispita mesto budućeg zločina…
Ono što me je odmah privuklo ovom filmu jeste njegov specifičan minimalizam uslovljen radnjom: samo jedna scenografija (vagon voza uglavnom) mali broj likova, naizgled ponavljanje radnje u nedogled koja stava dobar osećaj klaustrofobičnosti, tako da me je ovo ostvarenje u trenutku podsetilo na stari klasik Phonebooth. Radnja do samog kraja nije predvidiva što je prava retkost za filmove danas i sem nekih tankih linija patetičnosti koje su bile obavezne i u ovom filmu, nismo u stanju da mu nađemo veću zamerku. Obavezno pogledati.Info:

Naziv: Source Code
Žanr: Misterija | Naučna fantastika | Triler
IMDb rejting: 7.7/10 (43,727 glasova)
Režija: Duncan Jones
Igraju: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright, Michael Arden

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Source.Code.PROPER.DVDRip.XviD-TWiZTED
Trajanje: 93 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 352 – 920 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=S8N10KBJ

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Source Code (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.