Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010)

Autor saske 10.01.2011. Pregleda: 14373

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010) PosterDođavola, taman kad pomislim da sam završio sa pravljenjem posta, stignem do najtežeg dela..a to je sklepavanje nekakvog teksta.
Dugo već pričam o tome kako bi bilo jako kul kada bi se neko od svih ovih kreatora igara setio i napravio neki kul film umesto uglavnom ne previše zanimljivih igara. Jer složićete se, oni filmovi u igrama vrlo često umeju da budu jako dobro urađeni, čak mnogo bolje od same igre. Pa, dođavola, još u vreme kada sam poprilično igrao igre, ti filmići su mi bila glavna motivacija da nastavim da igram…čisto da bih video šta će u sledećem filmiću da se desi.
Enivejz, Ultramarines je film zasnovan na igri Warhammer, odnosno trebalo bi da je sama igra pretočena u film. Četrdeset i prvi je vek i ljudska galaktička imperija je u ratu sa raznim vanzemaljskim rasama koje pokušavaju da ih istrebe. Jedino što stoji na putu vanzemaljcima da potpuno unište ljude su svemirski maricni, od kojih su najmoćniji Ultramarinci, genetski unapređeni super vojnici, lojalni imperiji i do zuba naoružani ogromnim puškama i teškim oklopima.
Grafički, film ne izgleda preterano primamljivo, ne očekujte ništa slično Pixaru ili Dizniju, ali nije samo izgled ono što čini dobar film i dobru igru…koliko je ustvari dobar, ostaje nam da vidimo…
Info:

Naziv: Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie
Žanr: Animirani | Naucna fantastika
IMDb rejting: 6.2/10 (767 glasova)
Režija: Martyn Pick
Igraju: Terence Stamp, John Hurt, Sean Pertwee, Steven Waddington, Donald Sumpter

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Ultramarines.A.Warhammer.Movie.2010.DVDRip.XviD-PiKACHU
Trajanje: 70 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640×352 – 1107 kbps
Audio: MP3 2.0 – 160 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

  19 komentara na "Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010)"

 • kes says:

  heh upravu si za te "filmiće" u igrama, kad se sjetim tekkena kad sam prelazio bas zbog tih filmića

 • the_golub says:

  nije los film, onako…

 • Pretoryan says:

  Skroz je kewl :)

  Skroz je dobra stvar , zato sto i nije film , nego bas kao niz filmica izmedju misija :)

 • trash says:

  tuga i zalost na sta se sve baca novac

 • dragan says:

  film je solidan

 • FLOX says:

  dobar film pravo

 • sasa says:

  Sta je to ,, Kewl ,,?

 • Anonymous says:

  Videcemo :)

 • Warhammer40k Fan says:

  Film je smeće.

  1 / 10

  Razlog:
  Uopće ne podsjeća na Warhammer 40k.
  Pogledajte bilo koji film iz igara vezanih za ovaj jako dobri serijal – svi su bolji od ovog… hoštaplera od filma.
  Promašaj – kao da ljudi koji su ga pravili nisu pročitali ništa od Svemirskim Marincima. Kao da gledam neki stari film o Vijetnamskim odredima koji su pokošeni (spoiler alert :P) zbog neiskustva.

  Mislim, stvarno?

  Pa oni se takmiče tko će napraviti svoj "prvi kill", posve zanemarivši činjenicu da je njihov rigorozni trening ostavio cijelu planinu trupala iza njih, jer prvo moraju služiti kao izviđači… bah…

  Ne slušajte mene – ja sam samo nadrkani fan.

  • Anonimnous says:

   istina ali su film pravili ovi iz games workshop-a i cini mi se da su hteli da budu malo originalni

 • darko says:

  uuuuu kakvo ludilo

 • Anonymous says:

  dobar..

 • Anonimnous says:

  SAMO ako ste primetili krajnju spicu desava se da glas trojice "marinaca" pozajmljuje jedan covek

 • vujke says:

  e brate jel imas link od castle in the sky

 • Anonymous says:

  film je najbolji

 • markoboban says:

  Ratni čekić
  Zasnovana na popularnoj igrici 'A Warhammer 40,000', ova animirana priča nastala je kao plod zajedničkog rada britanskih produkcijskih kuća: 'Good Story Productions', 'Codex Pictures' i 'POP6'.Martyn Pick režira, po scenariju koji je Dan Abnett pretočio u futurističku priču smeštenu u XLI vek.Grupa dobro naoružanih i opremljenih ultramarinaca stiže na Imperial ShrineWorld. Zadatak im je da pronađu i izvuku sve preživele na svoj svemirski brod.Ali u nepoznatom okruženju vreba ih opasan neprijatelj, koji ne bira sredstva da se infiltrira u njihove redove i da ih uništi…Imajući u vidu da su igrice iz ove franšize dostigle pristojnu popularnost kod ljubitelja video-igrica, logično je onda da i sama radnja ima slična obeležja.Napeta atmosfera, gde sve miriše na opasnost, ispraćena sa par klišeiziranih dijaloga, da bi onda usledila žestoka akcija, uz gromoglasnu pucačinu.Pa potom, nešto slično do kraja.Međutim, ako zanemarimo sam scenaristički koncept, mora se istaći da je

 • markoboban says:

  animacija oskudna.Daleko je to od tehničko-tehnološkog nivoa jednog 'Pixara', primera radi.Sama sinhronizacija je slaba, pa iako su svoje glasove animiranim likovima pozajmili neki renomirani britanski glumci (Terence Stamp, Sean Pertwee ili John Hurt), sve je to ispalo nekako izveštačeno, neubedljivo.Odmah mi je bilo jasno da ovaj animirani film nema ništa posebno, niti upečatljivo da ponudi.Dakle jedva da zaslužuje prelaznu ocenu, te je bolja opcija da ga preskočite nego li eventualno pogledate.

Odgovori na "Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.