Spotlight (2015)

Autor ShiftDelete 27.03.2016. Pregleda: 20210
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

posterZbog nedostataka generalno dobrih filmova, vraćamo se na kolosek skoro zaboravljenog Oskara koji nam je u amanet ostavio i par dobrih filmova, a Spotlight je svakako jedan od njih. Vodeći se starom narodnom gde ima dima, ima i vatre, a gde ima sveštenika ima i pedofilije, ovo je svakako jedan od sigurnijih načina da se nađete na listama za nominacije početkom februara svake godine.
Majkl Kiton se na talasu uspeha prošlogodišnjeg filma vraća na veliko platno, ovog puta u odelo urednika dnevnika Boston Gloub, gde mu kao istraživačka ideja na sto stiže nešto od čega uglavnom nema povratka. Ponuđeno mu je da prati tragove zataškanog zlostavljanja dece u krugu bostonske katoličke crkve, ali ono što će otriti seže dublje nego što su se on i zbunjeni Mrk Rafalo ikada nadali.
Još jedna priča vredna pričanja i to od strane reditelja koji za sebe nema ni jedno delo vredno pomena, ali koji je ipak izneo scenario i opravdao očekivanja koje ova kontroverzna tema nosi sa sobom. Okruživši se ekipom iskusnih veterana koji znaju svoj posao, dobar deo ovih scena neodoljivo podseća na najbolje radove Dejvida Sajmona (The Wire), kombinujući doku dramu sa slow burning trilerom. Ovo je svakako još jedan od primera da se bitne priče mogu ispričati, uz pune bioskopske sale i pregršt diskusije koja će neminovno uslediti…

Info:

Naziv: Spotlight (2015)
Žanr: Biografija | Drama | Istorijski
IMDb rejting: 8.2/10 (127,804 glasova)
Režija: Tom McCarthy
Igraju: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams

Linkovi: IMDbWikiRT


Trejler:
Skini besplatno:

Spotlight.2015.720p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Trajanje: 128 mn
Veličina: 1.59 GiB
Video: Xvid – 1 912 x 792 – 742 kbps
Audio: MP3 2.0 – 384 Kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti HD 720p: RarBG

Titlovi: ENSR

  3 komentara na "Spotlight (2015)"

 • Obrad says:

  Često puta ovako jaki filmovi sa pričom, su relativno teže svarljivi. Ne zato što je radnja neinteresantna, nego zato što je ritam loš. Ovaj film ima priču, ima glumu, ima ukus, ali je pogrešno ukomponovan. Ovo je film kakav je trebalo da režira Oliver Stoun.
  Dosadan je na žalost.
  Ocena 7

 • Čedo says:

  Pa ,hoće li mi neko napisati o čemu se radi u ovom filmu ili ja treba da gledam u pasulj ….!!!

  • Olosh says:

   Čedo, Čedice – skini film i pogledaj ga ili skokni do iMdb-a i informiši se. Ne budi lenj iako si lenj.

Odgovori na "Spotlight (2015)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.