Julia’s Eyes (2010)

Autor Sunsetter 22.05.2011. Pregleda: 20215
12345678910    Naša ocena: 8.50
Loading...Loading...

Julia's Eyes (2010) PosterŠpanci umeju da naprave dobar horor (ili triler). Španci Španci, ne oni koji proizvode sve one serije koje mi zovemo španske a zapravo su meksikanske, venecuelanske, kolumbijske itd… Već ono, Španci. Imaju baš bolesne ideje i dobru glumačku ekipu da te ideje ostvare. Svaka im čast.
Julija i Sara su sestre bliznakinje koje imaju neku bolest očju koja polako dovodi do neminovnog slepila. Iako su sestre, nisu se videle 6 meseci iz nekog razloga. Međutim, Julija ima noćnu moru u kojoj vidi da se nešto mnogo gadno desilo sa njenom sestrom i ne verujući da je u pitanju samo noćna mora, odlazi sa mužem u mesto gde je Sara živela i nalazi je nedavno obešenu. Opet, ne verujući da se sama obesila (za razliku od, manje više, svih), krene da istražije Sarinu smrt, i kreće u potragu za Sarinim nevidljivim dečkom, tajanstvenim muškarcem koga niko nije video iako su ih viđali zajedno… Zašto niko ne zna njegov lik? Kakve on ima veze sa Sarinim ubistvom? To Julija pokušava da sazna pričajući sa svima koje je Sara, inače usamljena duša, poznavala. Zajebana stvar je, što u pokušaju da rasvetli sestrino ubistvo, sve više upada u mrak, jer svaki stresan događaj sve više oštećuje njen vid, te ona na kraju ne vidi ništa, ali zato nevidljivi muškarac vidi nju sve vreme… Dobra ona izreka, „u mraku su velike oči”. Sad je drugačije gledam.
Atmosfera u filmu je kul, iako je moderno vreme u pitanju, mesto u kome je Sara živela kao da je stalo u vremenu. Jezivoj atmosferi doprinosi i konstantno nevreme sa munjama i grmljavinom. Dobro urađeno je Julijino postepeno slepilo, i njen pad u totalni mrak, pa zatim povratak na svetlost. Još jedna dobra stvar je što sam izgubio 2 opklade oko toga ko je ubica. :)Info:

Naziv: Julia’s Eyes (Los ojos de Julia)
Žanr: Horor | Triler
IMDb rejting: 6.6/10 (1,821 glasova)
Režija: Guillem Morales
Igraju: Belén Rueda, Lluís Homar, Pablo Derqui, Francesc Orella, Joan Dalmau

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Julias.Eyes.2010.BDRip.XviD-AEN
Trajanje: 112 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1500 kbps
Audio: MP3 2.0 – 147 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=EQO78HLP (samo CD2. CD1 skinuti sa nekog od donjih linkova.)

Fileserve:
http://www.fileserve.com/file/NFMnuXV
http://www.fileserve.com/file/rZ9JvGV

Netload:
http://netload.in/dateiUs2Q06iSwi/Julias.Eyes.2010.CD1.BDRip.XviD-AEN.avi.html
http://netload.in/dateiEXdnT0wQCH/Julias.Eyes.2010.CD2.BDRip.XviD-AEN.avi.html

X7:
http://x7.to/bamz2e
http://x7.to/51xhnx

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Julia’s Eyes (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.