Nude Nuns with Big Guns (2010)

Autor ShiftDelete 25.01.2011. Pregleda: 6163
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Nude Nuns with Big Guns (2010) PosterPostoje filmovi sa kojima se sprdamo. Postoje filmovi sa kojima se sprdamo, a zatim ih veličamo. Mnogi od njih su postali kultni i započeli čitavu novu eru u filmskoj industriji. Problem je što ovaj film možemo da svrstamo u sve navedene kategorije i ni jednu od njih. „Nude Nuns with Big Guns“ je jedan od onih filmova D produkcije, koji su služili kao inspiracija Robertu Rodrigezu i njemu sličnima da prave filmove poput „Machete“ i njemu slične.
Enivej, postoji ta neka riba koja je bila časna sestra i radila za narko kartel, u manastiru negde u pizdi materinoj, sve dok nije napravila kardinalnu grešku. Prodali su je u kurve, gde je radila neko vreme (bez zdravstvenog i socijalnog), a zatim se odmetnula i porokala ih sve. Zatim je krenula da okuplja druge ribe i da nastavi da deli pravdu. Gola.
Znači gole ribe su u pitanju, sledi film je dobar. Međutim potenciranje da film izgleda socijalno, da veštačka krv izgleda toliko kečapasto i da oni jadni Meksikaneri ne izazivaju salvu smeha, film bi bio sasvim ok. Ovako, bez obzira na zanimljivu i bednu estetiku, poprilično linearnu ali kul priču i toliko sisa, više nego u filmova za odrasle, ovaj film dobija samo prosečnu ocenu od kokičara.Info:

Naziv: Nude Nuns with Big Guns (2010)
Žanr: Triler
IMDb rejting: 4.2/10 (1,121 glasova)
Režija: Joseph Guzman
Igraju: Tawny Amber Young, Devanny Pinn, Bill Oberst Jr., Asun Ortega, Jessica Elder

Linkovi: IMDb


Trejler:
Skini:

Naziv: Nude.Nuns.with.Big.Guns.2010.DVDRip.XviD-WBZ
Trajanje: 90 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640×352 – 970 kbps
Audio: AC3 2.0 – 192 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=7FX0MQJ0

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Nude Nuns with Big Guns (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.