Red State (2011)

Autor Sunsetter 22.09.2011. Pregleda: 16129
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

Red State PosterHmmm, zanimljivo… Vrlo, vrlo čudan i nesvakidašnji film. Tj. ajd da kažemo da je bilo sličnih filmova, ima par arhetipskih elemenata uzetih iz raznih filmova, ali par dešavanja u filmu su zaista u „koj k” fazonu, šta se ovo dešava.
Element 1: Trojica relativno klasičnih tinejdžera, koji idu u klasičnu američku srednju školu, izvale neki fazon preko telefona, neku aplikaciju koja pronalazi devojke/žene u vašoj okolini koje su raspoložene za seks. I naravno, nalože se na to kao mladi majmuni, tako da prvom prilikom uzimaju kola, i odu tragom oglasa 38godišnjakinje koja želi seks sa 3 tipa istovremeno.
Element 2: Najebu. Uvale se u strašno sranje sa fundamentalnom hrišćanskom sektom koja ih uzima za taoce. Ekstremno su opasni, ludi, veoma veoma naoružani i na svom posedu imaju dosta žena, dece i tipova koji su voljni da umru za svoju veru.
E sad, o tome kako je sve ovo uklopljeno, neću vam mnogo toga reći, samo ovo: Dosta stvari jednostavno nisam očekivao, što je veoma pohvalno za neki noviji film, uglavnom mogu da kažem „sad će se to i to desiti” i budem u pravu, ali ne i u ovom filmu. I zato ga vredi pogledati.
E sad, zašto ne veća ocena? Pa… Dosta stvari je urađeno krajnje ofrlje, što bi se reklo. Cenim da film nije imao preterano velik budžet (ajmo sad drvlje i kamenje na mene i moje niskobudžetne filmove). Zapravo jedino što mi je zasmetalo je vatreni okršaj pri kraju filma, gde se ne zna ko pije ko plaća, i na koju foru neki specijalci zaginu. Al nema veze, sve im opraštam jer su uspeli da naprave film koji me je iznenadio, a nadam se da će i vas. U svakom slučaju, imamo i pouku, a to je da su sekte i religija veoma loše stvari. :)Info:

Naziv: Red State
Žanr: Horor | Triler
IMDb rejting: 6.5/10 (4,916 glasova)
Režija: Kevin Smith
Igraju: Michael Angarano, Deborah Aquila, Nicholas Braun, Ronnie Connell, Kaylee DeFer

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Red.State.2011.PPV.HDTV.XviD-MOMENTUM
Trajanje: 88 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 352 – 948 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=XP4A77IZ

Torrenti: DirectTorrageTorcache

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Red State (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.