The Conjuring (2013)

Autor D 10.11.2013. Pregleda: 12864
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

The Conjuring posterPriča ide ovako. Svakih šest meseci do godinu dana ovaj autor se grdno prevari i pomisli da možda baš ovaj horor i nije tako glup i predvidljiv kao i svi ostali. A i vidi kako je dobro ocenjen. Ali svaki put se ista pesma ponavlja.
(Napeta muzika) Od reditelja filmovaaaa Saw i Insidious stiže naaam (bom, bom, bom) The Conjuring, film snimjen po istinitoj priči o bračnom paru Voren, koji su lovci na duhove i istražitelji paranormalnog. Činjenica da je film snimljen po istinitoj priči nam ne govori mnogo, jer svi znamo da su svi horori nakon Veštice iz Blera nastali po istinitoj priči. Radnja je koncentrisana oko bračnog para Peron i njihove četiri ćerke koji se sele u novu kuću, ukletu, ispostavlja se. Kada vide da je đavo odneo šalu, i to bukvalno, traže pomoće od poznatog para.
The Conjuring je ništa drugo do kolekcija pozajmljenih (da ne upotrebim stroži termin) motiva iz gomile drugih horor filmova, kao što su ukleta kuća, zli duhovi kojima je za života učinjena nepravda, isterivanje demona. Verovatno najveći problem ovog filma je što su se autori shvatili suviše ozbiljno, pa tako imamo scene gde Vorenovi mrtvi ozbiljni objašnjavaju Peronovima kakav im se to entitet zlonamerno prilepio i kako čekaju odobrenje od Vatikana da dođe sveštenik i izvrši isterivanje, ali kako to može da potraje jer im deca, jelte, nisu krštena. A, da, zaboravih da pomenem, film je bezočna katolička propaganda. No, nije sve tako crno, glumci su više nego adekvatni, postoji razlog zašto Peronovi nisu napustili kuću, likovi postupaju uglavnom razumno kroz ceo tok filma. Režija je sasvim prosečna, sa standardnim instagram filtrom, da bi The Conjuring zaista izgledao kao da je iz 70ih i klasičnim momentima napeta muzika – nema napete muzike, uhdobrojeništasenijedesilo – BAAM strahota.
Ali eto, mnogima se očigledno svideo, pa će tako možda baš i vama.Info:

Naziv: The Conjuring
Žanr: Biografski | Horor | Triler
IMDb rejting: 7.6/10 (115,242 glasova)
Režija: James Wan
Igraju: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor, Ron Livingston, Shanley Caswell

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: The.Conjuring.2012.DVDRip.X264-ALLiANCE
Trajanje: 112 min
Veličina: 625 MB
Video: x264 – 720 x 302 – 615 kbps
Audio: AAC 2.0 – 112 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

DLC: Mega DLC

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink

Torrenti HD 720p: MagnetTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Conjuring (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.