The Samaritan (2012)

Autor ShiftDelete 11.04.2012. Pregleda: 9358
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

The Samaritan PosterZa sve naše fanove, evo nešto, ovako na sigurnu loptu. Ko god se umorio od inovativnih filmova, koji se uglavnom zasnivaju na efektima, komplikovanoj ili previše slojevitoj priči, danas može da odahne, jer je pred nama jedan pravi oldskulerski film u svakom smislu te (dve) reči. Dakle imamo reditelja kome je ovo praktično prvi film, pa su porivi za rizicima minimalni i Samuela Džeksona u glavno j roli, sa pištoljem u ruci.
Foli je lik svež iz zatvora. Ne kao odležao par meseci, godinu dana fazon svež iz zatvora. Odradio je ozbiljnu sumu. 25 godina. Kada konačno vidi drugu stranu rešetaka, odlučuje da se svim silama potrudi da obezbedi sebi normalan život. Ipak, kao što bivšeg alkosa prati čašica i zvecka, tako i Foliju zveckaju krimosi na uvce. Jedan od njih je i sin njegovog bivšeg partnera, čoveka koga je ubio. Ipak, mali ne traži osvetu, već Folijevu pomoć…
Film koji obiluje predvidivim i jednodimenzionalnim dijalogom i neprejebivo dobrim zapletom tamo gde ga najmanje očekujete ima svojih uspona i padova. Svakako da je najkonstantniji igrač ovog tima Samuel L. Džekson, čovek koji bi i biografski film Milutina Mrkonjića učinio zanimljivim. Svakako osveženje, ako ne na filmskom planu, makar naše naslovne strane…Info:

Naziv: The Samaritan
Žanr: Triler
IMDb rejting: 6.0/10 (205 glasova)
Režija: David Weaver
Igraju: Samuel L. Jackson, Luke Kirby, Ruth Negga, Tom Wilkinson, Gil Bellows

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The Samaritan[2012]DVDRip XviD-ETRG
Trajanje: 90 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 352 – 955 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Samaritan (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.