Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Autor ShiftDelete 19.10.2009. Pregleda: 7513
12345678910    Naša ocena: 2.00
Loading...Loading...

Većina autora ovog sajta nisu elokvetni načitani i nagledani bivši urednici sajta b92/kultura, već su veb propaliteti uklučujući tu i mene, tako da sve ove „recenzije“ treba uzeti sa rezervom. Međutim oko jedne stvari se svakako možemo složiti. Ne treba biti genije da bi se procenilo koji je film neviđeno sranje. E pa ovo je jedan od njih.

Film počinje kako klasični pornić B produkcije tako da se nećemo čuditi ako pomisilite da su vam urednici 2kokice uvalili film za odrasle. Ubrzo je razgolićena ekipa u šumi surovo pobijena što bi trebalo da nas uplaši  i da nam ukratko predoči na koje sve načine jedan zalutali lik može da nastrada.

Pord katastrofalno loše glume, vrhunki očekivanih i monotonih dijaloga ovaj film pleni nedostatkom želje i truda da se makar malo napetosti i tenzije unese u isti. Iako ideja za horor B produkcije i nije tako loša (kamion sa zatvorenicima teškim ubicama se prevrće u sred šume u kome žive mutanti koji se hrane ljudskim mesom) svaka originalnost tu prestaje. Razočaravajuće je i to što čak i ribe nisu dovoljno hot  da vam drže pažnju 86 patetičnih minuta koliko traje ovaj film.

Ukoliko niste tinejdžer koji sprema sedeljku na svojoj gajbi, nemate nikakav izgovor da skinete film sa linkova koje vam nevoljno prilažem.

Žanr: Crime | Horror | Thriller
IMDb rejting: 4.6/10   (534 glasova)
Reditelj: Declan O’Brien
Igraju: Tom Frederic, Janet Montgomery, Tamer Hassan

Naziv: Wrong.Turn.3.Left.for.Dead.STV.DVDRip.XviD-DEViSE
Trajanje: 86 min
Veličina: 700MB
Video: Xvid – 640×272 – 856 Kbps
Audio: MP3 – 128 kbps

Linkovi: IMDbTrailerRT

Titlovi: SREN

Torenti: TorrageTorcacheZoink

Odgovori na "Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.