Angry Birds PC (2011)

Autor saske 8.01.2011. Pregleda: 47510

Angry Birds PC (2011) Movie PosterOvo je igra kojom su se dosta dugo mogli dičiti samo vlasnici iPod proizvoda. Ali kako je postala jako popularna i za veoma kratko vreme prodla više miliona primeraka, izdavači su skapirali da bi možda bilo dobro da je urade i za druge igračke platforme. Tako je i PC verzija doživela svoju premijeru. Ono što je jako dobra stvar kod ove igre je što nema instalaciju pa vi nećete imati problema da je pokrenete i mi nećemo imati problema da tražimo odgovore na vaša pitanaj. Samo za to je zaslužila čistu desetku.
Elem, igra je sasvim jednostavna. Imate ljute ptice sa jedne strane i zelene svinje sa druge strane. Ljute ptice su jako ljute na svinje, a zašto saznaćete iz veoma kul odrađenog trejlera. Za igranje vam je potreban samo jedan prst. Vi kontrolišete praćku kojom ćete ispaljivati ljute ptice na svinje koje se kriju iza raznih konstrukcija sa ciljem da ih sve uništite. Istina, nije previše originalna, postoji pregršt igara na ovu foru, ali je ova konkretno vrlo lepo dizajnirana, krajnje je jednostavno i vrlo zarazna…bez problema ćete se vrlo brzo naći već na petnestom nivou iako ste pola sata ranije uključili igru samo da vidite o čemu se tu radi.
Igra nema instalciju, samo se otpakuje i pokrene, velika je 44 megabajta, a zahtevnost je nula, radiće na bilo čemu… Enjoy!Trejler
Gameplay
Skrinšotovi:
Info:

Naziv: Angry Birds (2011)
Žanr: Akcija
Razvojni tim: Rovio

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Angry_Birds-2011-NoGRP
Velicina: 44.1 MB

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPBKAT