Bastion (2011)

Autor D 23.10.2011. Pregleda: 9385
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Bastion PosterBastion je akrioni RPG produciran i razvijen od strane nezavisnog studija Supergiant Games, a izdat kroz Warner Bros. Interactive Entertainment. Vizuelni identited igre inspiraciju vuče iz anime stila, a naracija je odrađena kao dinamični voice-over.
Radnja Bastion-a se odigrava nakon Katastrofe (Calamity), stravičnog događaja koji je iznenada rasparčao svet koji su ljudi poznavali na mnogo delova i doveo do najezde nasilnih čudovišta. Igrač kontroliše Dečaka (The Kid), tihog protagonistu koji se budi na jednom od par preostalih parčića starog sveta i kreće na put ka Bastion-u, gde su se svi dogovorili da se nađu u slučaju nevolje. Po dolasku Dečak ne zatiče skoro ništa od starog Bastion-a, ali mu mudri starac poručuje da zajedno mogu da sagrade nešto posebno. Dečak potom kreće u pohod da ponovo izgradi svet i učini ga onakvim kakav je bio, dok starac pripoveda njegove avanture i iznosi detalje o minulim događajima i vremenima koji nam pomažu da steknemo sliku o svetu igre.
Grafika i stil animacije su realizovani na krajnje zadovoljavajući način, vrlo živopisno i raznoliko. Nivoi su raznovrsni i čini mi se nikad monotoni. RPG elementi za jednog PRG laika kao što sam ja su delovali ok, dok napredujete kroz nivoe skupljate parčiće starog sveta koji vam posle služe za unapređivanje oružja, napitaka ili građevina u Bastion-u. Oružja, iako bi se lako mogla klasifikovati po standardnim kategorijama, su autentično odrađena i lepo se uklapaju u svet igre, dobro su balansirana tako da ćete teško moći da se uhvatite jednog i furate do kraja igre. Nesvakidašnji element igre je svakako pomenuta naracija koja vas prati sve vreme dok igrate i nije generička već je prilagođena dešavanjima u igri i iako zabavna i zanimljiva na početku igranja, posle par sati počinje malo da guši.
Igru nisam završio jer nemam ni vremena ni živaca, tako da ovu ocenu uzmite sa blagom rezervom, ali joj svakako dajte šansu.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:


Info:

Naziv: Bastion
Žanr: Akcioni RPG
Razvojni tim: Supergiant Games
Izdavač: Warner Bros. Interactive Entertainment

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Bastion-TiNYiSO
Veličina: 733 MB

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPBUputstvo za instalaciju:

1. Unpack.
2. Install.
3. Play.

Odgovori na "Bastion (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.