Battlefield 3 (2011)

Autor D 26.10.2011. Pregleda: 43171

Battlefield 3 PosterBattlefield 3 ili od milošte BF3 je pucačina iz prvog lica razvijena od strane EA Digital Illusions CE, švedskog razvojnog tima u vlasništvu Electronic Arts-a, najpoznatijem upravo po Battlefield franšizi, mada su radili i neke nastavke Need for Speed-a. Izdavač je gigant Electronic Arts. Battlefield 3 je zvanično izašao juče za Windows, PlayStation 3 i Xbox 360 (biće i port za iOS), a vi i mi već danas (ili sutra, u zavisnosti koliko vam je brz internet) imamo priliku da se okušamo u ovom bez sumnje najvećem naslovu u poslednjih nekoliko meseci u oblasti pucačina. Treba obratiti pažnju da je najstarija verzija Windows-a koja je podržana Vista. Trojka je direktan nastavak Battlefield 2 iz 2005. i ukupno jedanaesta igra u serijalu. Muze EA, sve zvoni.
Radnja kampanje je smeštena u blizini iransko-iračke granice gde se specijalne snage elitnih američkih marinaca bore protiv People’s Liberation and Resistance (PLR). Igračima će biti dostupna vozila, ali će njihova upotreba biti ograničena.
Battlefield 3 je sjajno primljen kod kritike, dobijajući mahom 9+ ocene, najveća zasluga za ovo je upravo multiplayer doživljaj, dok je kampanja kritikovana zbog linearnosti, neoriginalnosti i nedovoljno razrađenog AI.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:


Info:

Naziv: Battlefield 3
Žanr: Pucačina iz prvog lica
Razvojni tim: EA Digital Illusions CE
Izdavač: Electronic Arts, Sega

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Battlefield.3-RELOADED
Veličina: 13.5 GB

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game. Redistributables as needed in \__Installer dir afterwards.
4. Copy over the cracked content from the Crack dir on DVD2 to your installation dir.
5. Play the game.

As usual we recommend firewalling the main executable, not using Origin, and avoiding EA.

Odgovori na "Battlefield 3 (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.