Dishonored (2012)

Autor kinezz7 1.02.2014. Pregleda: 34515
12345678910    Naša ocena: 10.00
Loading...Loading...

Dishonored PosterOd gomile igara i filmova koji proleću svakog dana, desi se da poneki dragulj ostane neprimećen. Tako smo nekako propustili da vam okačimo Dishonored – jednu od najinovativnijih i najboljih igara u poslednjih par godina. Kombinovano dete Thiefa i Deus Ex-a sa malo elemenata Assassin`s Creeda, ovaj FPS vas stavlja u kožu Corvo-a, Lorda Protectora koga su prevarili i optužili za smrt kraljice i otmicu princeze. Uspeva da se izvuče iz zatvora i kreće u osvetu uz pomoć novog pokreta otpora. Osim pištolja, mača i samostrela, Corvo ima prilike da sakuplja razne moći – kratak teleport, posedovanje životinja i ljudi na nekoliko sekundi, usporavanje vremena i još dosta toga. Igra vam nudi mnogo opcija i puteva za završavanje misija i likvidiranje odgovarajućih meta. Možete biti nasilni i klati sve pred sobom, a možete ostati i potpuno stealth i neprimećeni, bez imalo krvi, obaviti misiju. Svaki vaš izbor će imati uticaj na dalji razvitak priče i misije koje su pred vama. Više nasilja će doneti više neprijatelja u sledećim misijama i mračniju budućnost, dok ako ste pravi skriveni Hitman čeka vas više nagrada, budženja Corvovih mogućnosti i pozitivniji ishod za kraljevstvo . Igra koristi Unreal 3 engine i izgleda jako dobro. Čak se i Majkl Medsen umešao i dao glas jednom od likova, Daudu. Željno iščekujemo nastavak i multiplayer a dotada se bacite na prelaženje odličnog prvog dela!Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:Info:

Naziv: Dishonored
Žanr: Akciona avantura iz prvog lica, Šunjalica
Razvojni tim: Arkane Studios
Izdavač: Bethesda Softworks

Linkovi: Official SiteGameSpotIGN

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini besplatno:

Naziv: Dishonored.Real.Proper-RELOADED
Veličina: 6.0 GB

Uputstva: DLCTorenti

DLC: Multi DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Naziv: Dishonored.Update.3.and.The.Knife.of.Dunwall.DLC-RELOADED
Veličina: 3.7 GB

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Naziv: Dishonored.The.Brigmore.Witches.DLC-RELOADED
Veličina: 6.56 GB

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Unrar Dishonored.Update.3.and.The.Knife.of.Dunwall.DLC-RELOADED.
5. Install the Dishonored.Update.3.and.The.Knife.of.Dunwall.DLC-RELOADED update into the directory where you installed the game.
6. Unrar Dishonored.The.Brigmore.Witches.DLC-RELOADED.
7. Install Dishonored.The.Brigmore.Witches.DLC-RELOADED addon into the dir where you installed the game.
8. Copy over the crack from Dishonored.The.Brigmore.Witches.DLC-RELOADED to your game install/Binaries/Win32 directory and overwrite existing files.
9. Play the game.

Napomena: Ukoliko ne želite DLC-ove, možete instalirati samo osnovnu igru Dishonored.Real.Proper-RELOADED i iskoristiti krek koji se nalazi na disku.

Odgovori na "Dishonored (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.