Gray Matter (2010)

Autor D 22.11.2010. Pregleda: 6756

Gray Matter PosterGray Matter je avantura proslavljene autorke romana i igara Džejn Džensen, koja spaja natprirodno sa košmarnim.
Neurobiolog Dr Dejvid Stajls je jedan od glavnih likova ove igre: od kako je izgubio ženu u stravičnoj nesreći pre nekoliko godina postao je samotnjak, retko napuštajući Dread Hill House, njegov posed u Engleskoj. Kada se student i povremeno ulična zabavljačica Samanta Everet pojavi na njegovim vratima, neočekivano posteja njegova asistentkinja. Došavši iz Amerike Samanta je proputovala veći deo Evrope u poslednjih par godina. Njen prvi zadatak: pronaći šest test individua na Oksford univerzitetu za jedan od Stajlsovih eksperimenata. Eksperiment počinje poprilično bezazleno, ali neobjašnjvi incidenti počinju da se dešavaju, dok Stajlsa mori njegova voljena preminula žena.
Igrač će kontrolisati i Dr Stajlas i Samantu u njihovom nastojanju da razotkriju tajne i pronađu istinu. Gray Matter dotiče pitanja koja se tiču prirode realnosti i moći ljudskog uma u konstrukciji sveta koji uzimamo zdravo za gotovo.Trejler
Gameplay
Skrinšotovi:

Info:

Naziv: Gray Matter
Žanr: Avantura
Razvojni tim: WizarBox
Izdavac: dtp Entertainment

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Gray.Matter-RELOADED
Velicina: 5.41 GB

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT


Uputstvo za instalaciju:

1. Unrar
2. Burn or mount the image
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack dir on the DVD to your install dir
5. Play the game

Odgovori na "Gray Matter (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.