Minecraft (2011)

Autor D 13.11.2011. Pregleda: 54912

Minecraft PosterMinecraft je indi igra u čijoj je osnovi sandbox građenje napisana u Java-i od strane švedskog programera po imenu markus Person. Prvi put se Minecraft javno pojavio sredinom 2009. godine i doživeo pravi bum. Trenutno su u razvoju i verzije za Android i iOS. Fokus igre je na kreativnosti i građenju omogućavajući igračima da grade objekte od teksturiranih kocki u 3D svetu. Minecraft ima dve varijante besplatnu Classic, koja se fokusira samo na građanje sa neograničenim resursima, i Beta, koja se plaća i ima dva moda: Survival (preživljavanje) zahteva od igrača da sam prikuplja resurse i da vodi računa o health-u i hrani, dok u Creative modu igrač opet ima na raspolaganju beskonačno kockica da sa njima gradi šta god poželi. Oba Beta moda imaju podosta više karakteristika nego Classic, pa vam zato za skidanje i dajemo tu verziju.
Kao što sam već pomenuo, srž Minecraft-a je građenje. Ceo Minecraft svet je u suštini napravljen od kockastih blokova poređanih u fiksnu šemu koja predstavlja različite materjale, kao što su zemlja, kamen, raznorazne rude, voda i komadi drveta. I dok igrač može slobodno da se kreće po svetu, objekti se mogu postavljati samo na određene pozicije u odnosu na mrežu. Igrač kroz Minecraft može da skuplja te gradivne blokove i postavlja ih drugde, tako gradeći ono što je zamislio. Trenutno u igri ne postoje zadati ciljevi, tako da Minecraft ne može da se “pređe”. Igru je najbolje shvatiti kao virtuelni Lego sa neograničenim brojem kockica i povećanim nivoom realnosti.
Od svog izlaska do danas igra je postala pravi fenomen, jer uprkos svojoj rudimentiranosti, Minecraft je kupio pažlju gejmera širom sveta svojim bukvalno neograničenim mogućmostima.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:

Info:

Naziv: Minecraft
Žanr: Sandbox
Razvojni tim: Mojang
Izdavač: Mojang

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Minecraft 1.3.2 Cracked [Full Installer]
Veličina: 43 MB

Torrenti: MagnetTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

Windows 7: Put .minecraft dir in X:\User\Your_user\AppData\Roaming.
Windows XP: Put .minecraft dir in X:\Documents and Settings\Your_user\Application Data\.minecraft\
Just click login without name and password and try offline mod.

Odgovori na "Minecraft (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.