Need for Speed Rivals (2013)

Autor D 7.01.2014. Pregleda: 36065

Need for Speed Rivals PosterNeed for Speed Rivals je trkačka video igra smeštena u otvorenom svetu. Razvijena od strane timova Ghost Games i Criterion Games, Rivals je čak dvadeseta igra ove serijala sa ogromnom tradicijom.
Need for Speed Rivals igra je donekle slična Hot Pursuit-u, sa egzotičnim automobilima i vratolomnim jurnjavama sa policijom. Igrači biraju ulogu između Trkača ili Pandura, gde svaka strana zakona nudi poseban skup izazova, rizika i nagrada. Igra se odvija na fiktivnoj lokaciji poznatoj kao Okrug Redvju, karaktera je otvorenog sveta i sadrži, ako je verovati izdavaču preko 160 km puteva (molim da ovo neko izmeri), više nego instanca iz 2012. Need for Speed: Most Wanted, a otprilike isto kao Hot Pursuit. Karakter otvorenog sveta je sličan kao u Most Wanted, sa nekolicinom skokova, zamki i automobilima koji se mogu otključati, kao i prečicama koje nisu ucrtane na mapi.
Need for Speed Rivals je vrlo dobo primljena od strane igrača i kritike sa ocenama između 7 i 9, navodeći da je igra zarazna, da je veoma lako uživeti se i da veliki broj trka predstavlja dodatnu vrednost.
Sa tehničke strane, ne postoji krek pouzdane grupe, pa smo morali da stavimo release ovih mufljuza nosTEAM-a, pa šta bude bude, besplatno je, uživajte.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:Info:

Naziv: Need for Speed Rivals
Žanr: Trka
Razvojni tim: Ghost Games
Izdavač: Electronic Arts

Linkovi: Official SiteGameSpotIGN

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini besplatno:

Naziv: Need.for.Speed.Rivals-nosTEAM
Veličina: 7.4 GB

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

1. Open part1 (executable file).
2. Choose location.
3. Click install.
4. Play game from desktop shortcut.

Odgovori na "Need for Speed Rivals (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.