Orcs Must Die! (2011)

Autor D 17.02.2012. Pregleda: 14741
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

Orcs Must Die! PosterOrcs Must Die! je tower defense strategija razvijena od strane Robot Entertainment-a. Za razliku od mnogih drugih igara ovog tipa, Orcs Must Die! umesto ptičije perspektive koristi pogled iz trećeg lica koji omogućava implementaciju akcionih i shooter elemenata.
Igrač će igrati u ulozi šegrta Reda, tvrdoglavog i impulsivnog lika koji voli da ubija orke i koji je regrutovan samo zbog svojih magijskih talenata. Kroz igru će vas zabavljati njegovi sadistički komentari povodom postavljanja zamki i ubijanja eskadrona oraka. Red je zadužen za čuvanje tvrđava Mrtvog Sveta, koje sadrže magične rascepe – tunele ka drugim svetovima, koje bi orci želeli da pokore. Nakon napada na tvrđavu Reda, gde je naš mlađani junak studirao, ispostavlja se da je on jedini preživeli i da na njemu leži zadatak da sačuva rascepe od nailazećih hordi.
Na početku svakog Orcs Must Die! nivoa igrač ima priliku da se što bolje strategijski pripremi za nadolazeće neprijatelje. Treba osmotriti geometriju tvrđave, eventualna uska grla, tipove neprijatelja koji nailaze i adekvatno se naoružati. Arsenal čine oružja kao što su verni samostrel, koji ćete verovatno najviše koristiti, bladestaff, kao i par magija koje mogu biti vrko korisne. Sa druge strane imate zamke, vrlo raznovrsne i vrlo kreativne, koje se postavljaju na pod, zid ili plafon, sa ciljem desetkovanja oračke bagre. Na kraju svakog nivoa igrač u zavisnosti od prikazane veštine dobija između jedne i pet lobanja koje može koristiti za budženje zamki. Kako igra odmiče (postoje 24 nivoa, svaki teži od prethodnog), tako će vam veći broj zamki biti na raspolaganju, pa će i dilema šta upotrebiti, biti sve veća.
Orcs Must Die! je jedna nadasve vredna igra koja će sigurno biti dobro primljena i kod naših posetilaca zbog dobre animacije, finog humora koji preseca intervale ludačke krljačine, raznovrsnosti oružja i zamki, kao i zbog neizmerne satisfakcije koju ćete osetiti svaki put kad poslednji od gamadi poklekne pod sečivima, ili čime god, vaše vešto postavljene zamke. Uživajte!Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:

Info:

Naziv: Orcs Must Die!
Žanr: Tower defense
Razvojni tim: Robot Entertainment
Izdavač: Microsoft Studios

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Orcs.Must.Die.v1.0r6.multi9.cracked.READ.NFO.THETA
Veličina: 1.67 GB

Uputstva: RapidshareTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Naziv: Orcs.Must.Die.v1.0r14.update.cracked.READ.NFO-THETA
Veličina: 188 MB

Peeje: http://www.peejeshare.com/files/363243381/omdr14_2kokice.com.rar.html

Netload: http://netload.in/datei9L8m5OjxK0/omdr14_2kokice.com.rar.htm


Uputstvo za instalaciju:

1. Unrar.
2. Install game (v1.0r6).
3. Install update (v1.0r14).
4. Play.

Odgovori na "Orcs Must Die! (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.