Plants vs. Zombies (2009)

Autor dalilebadale 18.10.2009. Pregleda: 10270
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

PvZ je najnoviji naslov izdavača PopCap, inače poznatog po igrama kao što su Zuma i Peggle. Za one koji su uspeli da nikada ne igraju nijednu PopCap igru, valja napomenuti da su one po pravilu casual prirode, simpatične i šarene grafike i pristupačnog gameplaya. Popularnije među devojkama i roditeljima nego među samim igračima, PopCap nikada nije doživeo veću popularnost među core igračkom publikom.

Ovom igrom razvojni tim unekoliko je odstupio od dobro uhodane forme. Osnovna ideja je i dalje jednostavna, horde zombija napadaju kuću, a igrač postavlja biljke čija uloga je da je odbrane. Mehanika je laka i intuitivna, grafika standardno dobra, zvuk atmosferičan. Ono čime se ova igra odvaja od ostalih istog izdavača je količina modova i dodataka koju postavlja na osnovnu ideju. Tu su različiti nivoi, ogroman broj biljaka i zombija, prodavnica sa posebnim dodacima za igračev botanički arsenal i iznenađujuć broj mini-igara. Čak i kada jednom pređete story mod, igra tu ne prestaje, već nastavlja da vam nudi nove sadržaje i izazove. Jej!

Matematika je, doista, jasna. PvZ svakako ne može da parira AAA naslovima u očima ‘ozbiljnih’ igrača, verovatno ima previše boje i premalo krvi, ali hej, ne volimo svi Gears of War. Igra je zarazna, duhovita i nadasve zabavna. Biljke i zombiji zaslužuju osam kokica!

Linkovi: Official SiteGamespotIGNMetacritic

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink

  7 komentara na "Plants vs. Zombies (2009)"

 • sesto izgubljeno says:

  ovo za roditelje je potpuno tacno, moja keva se skroz navukla, a onda je navukla i ostale u kuci i jos gomilu ljudi.neki su cak pravili i strategije (crtali). meni je samo malo previse spora.
  dobra im je pesmica.sve u svemu skroz je zabavna.

 • ShiftDelete ShiftDelete says:

  Nisam još stigao da igram, ali sam čuo da se ljudi masovno zaražavaju…

 • Pretoryan says:

  Od kad sam cuo svog Dungeon Mastera i jos par ,,kompanjona“ da su igrali , i prepricavali je na sesionima.. morao sam da probam… Nisam se razocarao :) 8 kokica idd…

 • Junglezburn says:

  Dobra je, dobra…
  Za ovo definitivno valja izdvojiti komad vremena.
  Outro je pravi HIT! :)

 • mihailo says:

  igrao sam juce kod druga igricu igrao i mnogo mi dopala .

 • goldengaidin says:

  Igra godine :) Cista 10 !