Pro Evolution Soccer 2014 (2013)

Autor D 18.11.2013. Pregleda: 48462

Pro Evolution Soccer 2014 PosterPro Evolution Soccer 2014 iliti PES 2014 je najnovija fudbalska video igra u Pro Evolution Soccer serijalu, razvijena i izdata od strane Konami-ja.
I dalje su prisutne Liga šampiona, Liga Evrope, UEFA super kup, a po prvi put PES ima licence i za AFC ligu šampiona, argentinske i čileanske prve divizije, te Copa Sudamericana i Recopa Sudamericana.
PES 2014 je razvijen sa šest ključnih elemenata na umu koji će određivati fiziku i mogućnosti u igri. u PES 2014 sve je koncentrisano oko lopte, kako se kreće i kako je igrači koriste. Motion Animation Stability System (M.A.S.S.) bi trebalo da poveća realističnost kontakata između igrača. Publika će imati uticaj na performans tima. Na terenu će performasi pojedinaca, dobri ili loši, imati posledice po tim, dajući ima krila ako igrač izvede nešto spektakularno, ili ih terati da podrže saigrača koji ne igra dobro. Combinatio Plan vama kao igraču omogućava da pripremite različite taktike na ključnim delovima igrališta koristeći tri ili više igrača.
PES 2014 koristi novi multiplatform Fox Engine izgrađen od strane Kojima Productions koji bi trebalo da doprinese dodatnom realizmu ove sportske igre.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:Info:

Naziv: Pro Evolution Soccer 2014
Žanr: Sportska
Razvojni tim: PES Productions
Izdavač: Konami

Linkovi: Official SiteGameSpotIGN

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini besplatno:

Naziv: Pro.Evolution.Soccer.2014-RELOADED
Veličina: 5.79 GB

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

1. Unrar
2. Burn or mount the image.
3. Install the game. Use one of the following serials when prompted: Link
4. Copy the content from /Crack directory on the disc to the install directory of the game.
5. Play the game.

Odgovori na "Pro Evolution Soccer 2014 (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.