Sleeping Dogs (2012)

Autor D 8.01.2013. Pregleda: 24587

Sleeping Dogs PosterZnamo da je pomalo nepotrebno da pišemo o našoj neodgovornosti prema gejmerskoj populaciji na našem sajtu, ipak nećemo razočarati taj deo publike, posebno jer znamo da su uglavnom mlađe generacije, a da se polako približava druga polovina dugo očekivanog raspusta. Imajte u vidu, takođe, da ćemo spremiti još minimum jedan naslov sledeće nedelje. Dakle gejmerska sedmica može da počne…
Sleeping Dogs je naslov izdavačke kuće United Front Games i predstavlja pravi dragulj open world akcione avanture. Ukratko – ovo rokanje se bazira na priči o infiltriranju specijalnih operacija u Honkoško podzemlje – Trijade. Predstavlja direktan nastavak True Crime serijala, ali je izgubio naziv zbog promene razvojnog studija, što sam siguran da nikog neće previše mučiti. Kombinuje akciju preko ramena iz trećeg lica što vas može podsetiti na Batman: Arkham Asylum/Batman: Arkham City naslove, a glavni junak ne štedi ni borilačke veštine ni oružje kako bi izvukao što više podataka iz korumpiranog podzemlja.
Sleeping Dogs je pobrala izuzetno pozitivne kritike od okorelih igrača i menstrim publike, što je potvrdila i prodaja u avgustu 2012, kada je ova igrica stigla do rafova. Ostalo je da je još vi pređete pa da nam saopštite vaše utiske.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:Info:

Naziv: Sleeping Dogs
Žanr: Akciona avantura, Open World
Razvojni tim: United Front Games, Square Enix London Studios
Izdavač: Square Enix, Namco Bandai Games

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini besplatno:

Naziv: Sleeping.Dogs.Definitive.Edition-CODEX
Veličina: 16.84 GB GB

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

1. Mount or burn image.
2. Run setup.exe and install.
3. Copy crack from CODEX dir to install dir.
4. Play.

Note: Block game exe in your firewall to prevent the game from trying to go online.
Note: Windows XP not supported.

Odgovori na "Sleeping Dogs (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.