The Elder Scrolls V: Skyrim (2011)

Autor D 11.11.2011. Pregleda: 35163

The Elder Scrolls V: Skyrim PosterThe Elder Scrolls V: Skyrim je akcioni RPG razvijen od strane Bethesda Game Studios u izdanju Bethesda Softworks. Peta je instanca u popularnoj i nadasve kvalitetnoj The Elder Scrolls seriji akcionih PRG-ova, prateći The Elder Scrolls IV: Oblivion. Skyrim je izdat 11. novembra za Microsoft Windows, PlayStation 3 i Xbox 360 i mi vam je istog dana predstavljamo na našem kul sajtu. Kakvi smo majstori.
Okosnica priče u Skyrim-u se vrti oko pokušaja glavnog lika da porazi nordijskog zmajskog boga Alduina za koga je prorečeno da će uništiti svet. Smeštena dvesta godina nakon događaja u Oblivion-u, radnja igre se odvija u zemlji Skyrim usred građanskog rata koji je izbio nakon ubistva visokog kralja. Otvoreni svet karakterističan za Elder Scrolls serijal je prisutan i u Skyrim-u, te igrač može da istražuje zemlju po volji i odlaže glavni kvest neograničeno.
Skyrim nije direktan nastavak Oblivion-u, već novo poglavlje u Elder Scrolls seriji. U uvodu u Skyrim, Imperija polako počinje da ustupa teritorije Vilovnjačkim nacijajama kojima je nekada vladala, jer nije bilo naslednika za Imperatorov tron. Blades nisu imali koga da štite i postepeno su poumirali, bili ubijani ili se otuđili od sveta. Nakon ubistva kralja Skyrim-a građanski rat izbija između onih koji su želeli da se Skyrim isključi iz imperije i onih koji su se tome protivili.
Ono malo vremena koliko je Skyrim bio dostupan kritici i odabranoj publici, pobrao je najviše ocene naišavši na sveopšte odobravanje, sa ocenama koje se kreću između 90 i 100. Pošto odavde vidim da vam ide voda na usta, neću vas više daviti, navalite na skidanje.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:


Info:

Naziv: The Elder Scrolls V: Skyrim
Žanr: Akcioni RPG, Open World
Razvojni tim: Bethesda Game Studios
Izdavač: Bethesda Softworks

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: The_Elder_Scrolls_V_Skyrim-Razor1911
Veličina: 5.12 GB

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink

Naziv: The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Update_1_Repack-RazorDOX
Veličina: 128 MB

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

1. Unpack.
2. Mount or burn image.
3. Run Installer.exe (when it ask for SID file you have to select it on your dvd drive).
4. Unpack The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Update_1_Repack-RazorDOX.
5. Copy the whole content from update folder to your install folder and overwrite existing files.
6. Start the game with SkyrimLauncher.exe.

Odgovori na "The Elder Scrolls V: Skyrim (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.