The Lord of the Rings: War in the North (2011)

Autor D 20.11.2011. Pregleda: 58914

The Lord of the Rings: War in the North PosterThe Lord of the Rings: War in the North je RPG video igra rayvijena od strane Snowblind Studios-a. Zasnovana je na događajima koji se dešavaju u severnim regijama Srednjeg Sveta, u pozadini glavne priče iz Tolkinovog Gospodara prstenova, kao i istoimene filmske trilogije Pitera Džeksona. Igrač dobija heroja koga vodi kroz rat i može se igrati solo ili kao co-op sa drugim igračima.
Mnoge lokacije koje nisu viđene u filmovima pojavljuju se u igri, kao na primer Etenmurs, Fornost, Mirkvud i planina Gundabad. Od već viđenih delova Srednjeg Sveta igrači će moći da istraže Bri i Rivendal i interaguju sa nosiocima Tolkinove priče kao što su Gandalf, Elrond, Frodo, Bilbo, Legolas, Aruen i Aragorn. Par likova iz knjige, koji nisu u filmovima, kao što su Elrondovi sinovi blizanci, takođe su prisutni.
The Lord of the Rings: War in the North vam dozvoljava da birate izneđu trojice protagonista: Eradan the Ranger, Farin the Champion i Andriel the Elven Loremaster. Sva trojica se razlikuju po klasama, ali su i sposobnosti svakog fleksibilne i prilagodljive. Standardni PRG elementi su prisutni: ubijanje neprijatelja donosi vam experience, dovoljno XP-a, level up.
The Lord of the Rings: War in the North je kod kritike i igrača ocenjen od srednjeg ka solidnom, grafika, ako je sudeći po gameplay videu je solidna, tako da fanovima Tolkinovog sveta (a sigurno ih ima gomila) ne preostaje ništa drugo nego da se bace na skidanje.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:


Info:

Naziv: The Lord of the Rings: War in the North
Žanr: RPG
Razvojni tim: Snowblind Studios
Izdavač: Warner Bros. Interactive Entertainment

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Lord.of.the.Rings.War.in.the.North-RELOADED
Veličina: 4.04 GB

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT


Uputstvo za instalaciju:

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the Crack dir on the disc to your installation dir.
5. Play the game.

Odgovori na "The Lord of the Rings: War in the North (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.