The Witcher Enhanced Edition (2008)

Autor seeker 12.10.2009. Pregleda: 17311
12345678910    Naša ocena: 9.50
Loading...Loading...

The Witcher Enchanted Edition je RPG koji je izašao krajem 2008. kao unapredjena i ispeglana verzija kritički priznate i žanrovski veoma značajne igre The Witcher. Igra je smeštena u fantastični svet koji je potekao iz pera pisca Andrzeja Sapkowskog jednog od najpopularnijih poljskih autora. Radnja je centrirana oko Geralta iz Rivije koji pripada elitnom redu witcher-a, ubica čudovišta. Sama priča se dešava posle dogadjaja opisanih u romanu i veoma je dobro utkana u vec poznat svet. Geralt je usled povrede u poslednjem ratu izgubio pamćenje kada ga pronalaze ostali witcheri i odvode u tvrdjavu Kaer Morhen koja pripada redu. Svet u kome se pronalazi igrač je pun intriga političkih spletki i rasizma izmedju patuljaka koji u gradovima žive u getima, dominantnih ljudi i arogantnih vilenjaka.

Igra može da se posmatra iz trećeg lica gde je kamera Geraltu iza ledja ili sa visine gde se miš koristi za potpunu kontrolu. Bagovi koji su postojali u početnoj verziji ove igre i koji su je sprečili da prodre u sam vrh top listi kao što su duga učitavanja kod prelaza izmedju oblasti i ponavljanje npc-eva ispravljeni su. Ono što je mene privuklo ovoj igri koja je definitivno must za fanove RPG žanra je atmosfera sveta u kome se desava ova priča koji je nevidjeno verno prenet iz romana.

The Witcher je doneo nešto novo u žanr što nije vidjeno od Mascarade i prvog Neverwinter Nights-a. Enchanted Edition je pokušaj programera da od proizvod kojij e sasvim solidan i ima puno potencijala naprave maksimum zato od mene ova igra ima 9.5 kokica.

Žanr: Action Role-Playing
Razvojni tim: CD Projekt Red
Izdavač: Atari
Naziv: The.Witcher.Enhanced.Edition-SKIDROW
Veličina: 9.38GB

Linkovi: Official SiteGamespotIGN

Torenti: Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT


Uputstvo za instalaciju:

1. Unpack Release.
2. Mount/Burn Image.
3. Install Game.
4. Copy over crack from SKIDROW dir on DVD2.
5. Play the game.

Odgovori na "The Witcher Enhanced Edition (2008)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.