Trine 2 (2011)

Autor D 24.05.2012. Pregleda: 15509

Trine 2 PosterTrine 2 je puzzle platformer igra koja od igrača zahteva da korisiti veštine tri lika koja kontroliše, čarobnjaka Amadeusa, lopova Zoje i viteza Pontijusa, da bi prešao svaki od nivoa. Kao i u prvoj Trine igri, mistični objekat “Trine” je tri lika stavio u jedan zajednički entitet, pa igrač u jdenom trenutku kontroliše samo jednog od likova. Svaki od likova ima jedinstvene sposobnosti: Amadeus koristi magiju da pomera predmete i stvara kutije koje mu pomažu da se penje, Zoja koristi strele za borbu i kuku na konopcu, a Pontius kao teškaš predstavlja borbenu silu sa svojim mačem i štitom.
Likovi imaju zasebne health indikatore, pa ako jedan rikne ne može se koristiti do sledećeg checkpoint-a. Ako sve troje “umru”, igra se vraća na prethodni checkpoint. Trine 2 izgleda vrlo lepo i ono malo što sam igrao deluje dosta zanimljivo, dobro je ocenjena i tamo i vamo, nije velika, tako da je definitivno preporučujemo za probati. Pogledajte trejler i gameplay klipove i odličite. Ko voli platforme verovatno se neće pokajati.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:
Info:

Naziv: Trine 2
Žanr: Platforma, Puzzle
Razvojni tim: Frozenbyte
Izdavač: Atlus

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini besplatno:

Naziv: Trine.2-SKIDROW
Veličina: 1.27 GB

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Naziv: Trine.2.v1.19.Update-SKIDROW
Veličina: 2.36 GB

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink


Uputstvo za instalaciju:

1. Unpack the release.
2. Mount or burn image.
3. Install.
4. Unpack Trine.2.v1.19.Update-SKIDROW.
5. Install Trine.2.v1.19.Update-SKIDROW.
6. Copy the cracked content from the SKIDROW folder from Trine.2.v1.19.Update-SKIDROW to the main install folder and overwrite.
7. Play the game.

Odgovori na "Trine 2 (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.