Two Worlds II (2010)

Autor saske 16.11.2010. Pregleda: 10703

Two Worlds II Movie PosterJoš jedan RPG i to vrlo odličan reklo bi se. Bar što se izgleda tiče, ova igra će biti jedna od boljih RPGova ove godine. Two Worlds 2 se nastavlja na originalnu igru iz 2007. godine i donosi odgovore na mnoga pitanja i misterije koje je prvi deo za sobom ostavio.
S obzirom da je izbacivanje igre na tržište malo zbrzano jer su se mesec dana pre puštanja u promet odlučili da je urade i za Xbox 36o, igra idalje izgleda besprekorno. Rađena je na potpuno novom endžinu, tako da grafički može da izgleda daleko bolje od prvog dela, naravno sve u zavisnosti od toga kakav hardver imate, a tu su naravno i mnoga nabudženja vezana za sam gejmplej. Osim što je svet znatno promenjen i detaljnije urađen, dodati su i mnogi novi delovi koje možete da istražite, novi neprijatelji koje trebate da pobedite, nova oružja, novi potezi.
Novi sistem za razvoj lika vam omogućava potpunu kontrolu nad vašim junakom i način na koji igrate, kao i mogućnost modifikovanja mnogih oružja i magija sa raznim dodacima i miksovanjem jednih i drugih.
Takođe postoji i multiplejer sistem za do 8 igrača u co-op kao i VS modu, kao i “seoski mod” u kome ćete kreirati svoje selo, štititi seljane, kreirati svoja oružja i slično…Trejler
Gameplay
Skrinšotovi:

Info:

Naziv: Two Worlds II
Žanr: RPG
Razvojni tim: TopWare Interactive
Izdavac: SouthPeak Games

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Two.Worlds.II-RELOADED
Velicina: 4.46 GB

Netload: Netload DLC

(DLC fajlove prevuci u Linkgrabber tab u JDownloader-u ili ih dodati koristeci Add Container dugme.)

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB


Uputstvo za instalaciju:

1. Burn or mount the image
2. Install the game.
3. Block the main executable in your firewall software, start the game, and use our keygen located in the /Crack dir on the DVD to activate using phone
4. Play the game

Odgovori na "Two Worlds II (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.