Ys: The Oath in Felghana (2012)

Autor D 10.04.2012. Pregleda: 6152
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Ys: The Oath in Felghana PosterYs: The Oath in Felghana je japanski RPG studija Nihon Falcom, izdat u Japanu 2005., a na engleskom govornom području u martu 2012. godine u izdanju XSEED Games-a, tako da je ovo na neki način nova stara igra. U svakom slučaju zavređuje pažnju.
Za one koji ne znaju (a i ja sam do skora spadao u takve) Ys (Iz) je serijal japanskih RPG video igara, na Dalekom istoku manje popularan jedino od Final Fantasy franšize. Prva Ys je nastala daleke 1987. godine, a od tad je izašlo bezbroj igara za bezbroj platformi, anime i MMORPG.
The Oath in Felghana, kao i druge igre iz serijala prati avanturistu i glavnog protagonistu, crvenokosog Adola Kristina i njegovog prijatelja Dogija na putu u Dogijev rodni grad Redmont. Pri njihovom dospeću otkrivaju nedela koja prete da ugroze stanovnike, pa zadatak očekivano pada na Adola da sredi stvari.
Gameplay nije previše komplikovan, pričate sa ljudima, dobijete quest, idete i peglate živuljke i čudovište, time dobijate expirience, level-e, korisne item-e, oružje, armor-e, štitove i tako dalje. Radnja je poprilično linearna i nemate mnogo uticaja na istu. Neprijatelja su horde i vrlo su raznovrsni, treba i otkriti slabe tačke, što čini da igra nikada ne postane monotona. E sad, boss-ovi su teški, uber teški ili nemogući, u zavisnosti koji difficulty na početku igre odaberete. Nemojte se zavarati kao ja, Very easy, Easy i Normal su u stvari realno gledano, Normal, Hard i Very hard. Postoji jedan platformerski deo igre gde treba da skakućete, koji pomalo smara, osim toga igra je odlična i vrli, vrlo zarazna, krvariće vam oči i govorićete, samo još jedan ekran, samo još jedan boss. Priča je više nego zadovoljavajuća, a dijalozi su iznenašujuće temeljno i negenerički urađeni, tako da je lepo posle svakog quest-a popričati sa svima što će vam stvoritii kompletniju sliku o svetu u kom se nalazite. Definitivno preporuka.Trejler:
Gameplay:
Skrinšotovi:
Info:

Naziv: Ys: The Oath in Felghana
Žanr: Akcioni RPG
Razvojni tim: Nihon Falcom Corporation
Izdavač: XSEED Games, Nihon Falcom Corporation

Linkovi: Official SiteGameSpot

Sistemski zahtevi: Proverite ovde


Skini:

Naziv: Ys.The.Oath.in.Felghana-RELOADED
Veličina: 1.25 GB

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Odgovori na "Ys: The Oath in Felghana (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.