Captain America: The First Avenger (2011) Trejler

Autor saske 19.02.2011. Pregleda: 3182

Captain America: The First Avenger (2011) Trejler Movie PosterI još jedan američki heroj je rođen. Kapetan Amerika, jedan od najstarijih američkih strip heroja će ovog leta doživeti premijeru u vidu igranog filma u kome ćemo videti kako su amerikanci napravili super vojnika koji će braniti njihove ideale i boriti se za pravdu i istinu i…blah! Ja se samo nadam nekoj dobroj akciji i nimalo me ne zanima to njihovo patriotsko proseravanje. Glavnu ulogu tumačiće Kris Evans koji je već u nekoliko filmova imao iskustva sa super moćima kao što su Fantastic Four, Push, Scott Pilgrim vs. the World…Uživajte u tizeru!
Premijera 22. Jun 2011.

Captain America: The First Avenger (2011) Trejler

  5 komentara na "Captain America: The First Avenger (2011) Trejler"

 • propagandasd says:

  Jooj zivote! Ja da sam Amer prosto bi crveneo kad bi sklopio ovakvu ekipu glumaca za ovakav "film". Tomi Li Dzons, Stenli Tuci, Kris Evans. Evans mozda deluje kao promasaj od glumca dok mu se ne da ozbiljna uloga, ko ne veruje nek' pogleda ovo socinjenije http://www.youtube.com/watch?v=e8iSE9Cl694
  Elem autore. Primeti li sveopstu nevinost i nepogresivost Americke vojske i stejt departmenta u filmovima novoosnovanog Marvel studija? Mislim, zajebu se oni. Vojska, studio nikad. Ali je to obicno krivica gramzivog pojedinca ili "kvarnih" Rusa, nikad vojske.

 • i says:

  Kada cemo moci da skinemo ovaj film???

  • ShiftDelete ShiftDelete says:

   Film je izašao u američkim bioskopima, a od ovog vikenda i u pojedinim zemljama regiona. Film ća u DVD formatu, a i na našem našem sajtu biti dostupan kroz 3-4 meseca.

Odgovori na "Captain America: The First Avenger (2011) Trejler"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.