Predators (2010) Trejler i predstavljanje likova

Autor ShiftDelete 22.04.2010. Pregleda: 2497

Predators (2010) Movie PosterElijani i Predatori, odvojeno ili posebno, su oduvek bili masan burek za filmske producente koji su pravili i dobre i veoma loše filmove koristeći ove dve rase na velikom platnu. U 2010. godini jedan dosta talentovan lik po imenu Robert Rodrigez je rešio da producira svoju verziju Predatora čije trejlere smo ekskluzivno spremili za vas. Nimród Antal je ime lika koji je izabran da režira nastavak sage, Edrijan Brodi i Laurens Fišborn će imati tu čast da ih ova bića dva sata ganjaju po prašumama, dok su za specijalne efekte zadušeni Rodrigezovi ortaci sa njegovih prethodnih ostvarenja.

Meni ovi trejleri deluju skroz kul, kapiram da će biti ostrašćenih old skul fanova koji će malo da povrate kada budu videli da je neko rešio da nastavi da cedi njihovo vanzemaljsko čedo za pare, ali evo vi nam recite kako vam se ovo čini.

Premijera: 09. jul 2010.
TrejlerPredators – Royce FeaturettePredators – Isabelle FeaturettePredators – Edwin Featurette

    2 komentara na "Predators (2010) Trejler i predstavljanje likova"

  • Ni-Dju says:

    iz trailera vidim da nedovoljno podseca na legendarni (i najbolji) PREDATOR sa jos legendarnijim Arnijem…ali ko se jos seca tog filma iz ’80-ih…;)…anyway…I can’t wait!!!

  • ShiftDelete ShiftDelete says:

    Idemo svi na premijeru. Jebiga jedan deo naloženog deteta u nama nikad ne sme da umre.

Odgovori na "Predators (2010) Trejler i predstavljanje likova"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.