Predators (2010) Trejler i predstavljanje likova

Autor ShiftDelete 22.04.2010. Pregleda: 3435

Predators (2010) Movie PosterElijani i Predatori, odvojeno ili posebno, su oduvek bili masan burek za filmske producente koji su pravili i dobre i veoma loše filmove koriste?i ove dve rase na velikom platnu. U 2010. godini jedan dosta talentovan lik po imenu Robert Rodrigez je rešio da producira svoju verziju Predatora ?ije trejlere smo ekskluzivno spremili za vas. Nimród Antal je ime lika koji je izabran da režira nastavak sage, Edrijan Brodi i Laurens Fišborn ?e imati tu ?ast da ih ova bi?a dva sata ganjaju po prašumama, dok su za specijalne efekte zadušeni Rodrigezovi ortaci sa njegovih prethodnih ostvarenja.

Meni ovi trejleri deluju skroz kul, kapiram da ?e biti ostraš?enih old skul fanova koji ?e malo da povrate kada budu videli da je neko rešio da nastavi da cedi njihovo vanzemaljsko ?edo za pare, ali evo vi nam recite kako vam se ovo ?ini.

Premijera: 09. jul 2010.TrejlerPredators – Royce FeaturettePredators – Isabelle FeaturettePredators – Edwin Featurette

    2 komentara na "Predators (2010) Trejler i predstavljanje likova"

  • Ni-Dju says:

    iz trailera vidim da nedovoljno podseca na legendarni (i najbolji) PREDATOR sa jos legendarnijim Arnijem…ali ko se jos seca tog filma iz ’80-ih…;)…anyway…I can’t wait!!!

  • ShiftDelete ShiftDelete says:

    Idemo svi na premijeru. Jebiga jedan deo naloženog deteta u nama nikad ne sme da umre.

Odgovori na "Predators (2010) Trejler i predstavljanje likova"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.