Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Isečak

Autor ShiftDelete 12.05.2010. Pregleda: 4543

Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Movie Poster‘Prince of Persia’ je naziv blokbastera koji ?e pohoditi svetske, a i naše bioskope uskoro i verovatno biti najprofitabilniji i najgledaniji film ovog leta. Ostvarenje koje ?e ulan?ati velike fanove originalne video igrice (mi), zalu?enike za filmove (mi), roditelje i njihovu decu (mi) sve prod producentskom palicom Džerija Brukhajmera, najprofitabilnijeg holivudskog producenta (Pirati sa Kariba i 40 drugih filmova), u kome glavnu ulogu tuma?i Džejk Gilenhal, a pomaže mu Ben Gingsli.
Ovog puta vam dodajemo minut sjajne akcije na krovovima nekog mitskog grada koji ?e u vama probuditi adrenalin kakav ste osetili dok ste znojavim prstima drkali džojstik. Uživajte.

Premijera: 28, maj 2010.

Ise?ak

  13 komentara na "Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Isečak"

 • Somnium says:

  Kako sam i sama jedan od likova koji su drndali džojstik, definitivno ću pogledati ovo ostvarenje. Svakako ne očekujem previše, jer ovakvi filmovi (Troy, 300, Alexander…) garantuju jedino dobru zaradu, za sta Jerry ima, moramo priznati, izuzetno dobar njuh.:)

  Još nešto bih dodala. Zbog čega zanemarujete i nešto starije filmove? Ok je što idete u korak sa novim ostvarenjima, ali cenim da je kinemografija od par decenija unazad itekako vredna pomena. Naročito ako bi se propratio rad pojedinih režisera. Mislim da ovo nedostaje kako biste zaokružili jednu celinu. Razlog više jeste i činjenica da je danas svaki treći film rimejk nekog iz bliže ili dalje prošlosti. U takvim slučajevima bi mogla da se napravi i super paralela i ljudima pruži jos jedan pristup istom. To je samo moje mišljenje. Pozdrav!

  • ShiftDelete ShiftDelete says:

   Ideja je svakko dobra, međuti postoji par prepreka. Inicijalna ideja sajta je bila praćenje scene, tj. internet izdanja kako se pojave na mreži, što do sada usprešno radimo.

   Svakako da smo pričali na temu starijih filmova, međutim postoji problem linkova, posebno za rapid, tj. megaupload i hotfiles koji brzo crkavaju i na novijim ostvarenjima, a za stare ih je verovatno problem i naći. Stariji filmovi su za sada na stendbaju, ali sam siguran da, kada proširimo komjuniti, možemo da se pozabavimo i klasicima.

   Hvala na podršci i ideji. Imamo na umu.

 • bigblack says:

  ne daju mi da pisem o starijim filmovima!
  freedom for bigblack

 • Somnium says:

  @bigblack

  Ko ti ne da?! Ne vlada valjda kod vas u uredništvu neka vrsta šovinizma?:) Šalim se svakako. Ali imam utisak da si verovatno jedina pripadnica ženskog pola. Doduše, možda se i varam (jer bacam pogled samo na ono što mi privuče pažnju a što nisam imala priliku da vidim, ili pak, ukoliko sam nečim podstaknuta na priču). Sudeći po ShiftDelete-ovom odgovoru dolazi vreme i tvojoj slobodi, ili će doći tek.:)

  @ShiftDelete

  Znam koliki je problem doći do nekih filmova, ali mislim da neke priče vredi prepričavati, i ovde ne mislim samo na klasike. Ima toliko “malih” filmova o kojima se uopšte ne zna, ili ne zna dovoljno. U svakom slučaju, drago mi je što je moj predlog uzet u razmatranje.;)
  Pozdrav!

  • ShiftDelete ShiftDelete says:

   Pazi, što se malih filmova tiče, ako su datuma skorijeg ili ne previše stariji od samog datumo osnivanja ovog sajta siguran sam da ćeš ih naći ovde. Da ne kažem da smo stavili gotovo svaki film koji se pojavio na netu od kada se bavimo ovim nečastivim poslom.

   Svakako da smo selekciju napravili, nešto što je neviđeno đubre ili koketira sa pornjvavom smo samouvereno obišli. Možda jednog dana budemo imali vremena da gledamo i u nazad, ali za sada jedan film dnevno da odgledam mi je više nego dosta.

 • bigblack says:

  posto je shiftdelete ovako ljubazno istupio u javnost, bice mu teze da izbegne neminovnosti…a i sad imam dodatni podstrek da ga smaram na ovu temu:)

 • Pretoryan says:

  Ja Mislim Da Bi Zene Trebalo Da Cute , I , Da Se Vrate U Kuhinju… <..> …

  hi hi hi

 • bigblack says:

  pa ja sve ovo pisem iz kuhinje.

 • Pretoryan says:

  Anyway.. Sto se tice Filma… ne znam , po traileru , mi ne izgleda da ce moci da ga ,,pull it off“… i da ce zavrsiti kao bleda senka igrice , napravljena samo da… kao sto ,,Somnium“ rece , zaradi ogromnu kolicinu para na prevelikom broju fanova vec pomenute igre…

  Nadam se da gresim… :)

 • lena says:

  skidati, ili, ne skidati, pitanje je sad’….
  je l’ odgledao neko u međuvremenu?

 • ShiftDelete ShiftDelete says:

  Pa nije izašao kvalitetan DVDrip i neće skoro. Ja ću ga gledati u bioskopu…

Odgovori na "Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Isečak"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.