Calvin Harris – 18 Months (2012)

Autor asterix 14.03.2014. Pregleda: 5636
12345678910    Naša ocena: 0.00
Loading...Loading...

Calvin Harris - 18 Months posterPred nama je poslednje studijsko izdanje izuzetno talentovanog izvođača Calvin-a Harris-a. Iako relativno davno objavljen, ovaj album i dalje je aktuelan i izbacuje veoma popularne singlove sa svojim spotovima. Poput svojih kolega doveo je brojne vokaliste koji su ostavili pečat. Iznenađujuće, priči je dao doprinos i svojim glasom. Instrumentalno je sačinio solidan proizvod što je i potvrđeno kritički a još više tiražom.
Sa obzirom da se radi o house, dance i synthpop materijalu ne može se govoriti o bilo kakvoj duboko misaonoj temi ili potencijalnoj diskusiji. Jednostavno, srećom, CH je stvorio nezavisne komponente i udružio ih u nešto euforično i vedro posvećeno ljubavi i uživanju. Iako komercijalno usredsređen, ugurao je i malo onog svog što će obožavaoce sigurno obradovati. Spisak numera je mogao biti skraćen i tako bi se učinio “18 Months” odličnim džepnim izdanjem dobro svedenim na originalan zvuk koji Harris stvara. Ovako ima promašaje koji nisu toliko loši ali ne uklapaju se u atmosferu kao što su “Green Valley”, “Here 2 China” i “Awooga”.
Ostatak čine istinski hitovi koji potpuno leže današnjim trendovima. Istaknućemo “We Found Love”, saradnju sa nama poznatom Rihanna-om. Singl na svim nivoima prednjači sigurnošću, jakim vokalima i autentičnošću. Posebnu pažnju treba posvetiti “I Need Your Love” sa sve boljom Ellie Goulding i “Thinking About You” sa za sada anonimnom Ayah Marar. Kao da se radi o bliznakinjama koje se utrkuju koja će se pokazati bržom, spretnijom i na kraju boljom. Potpuni pogodak koji ne može da dosadi.”Let’s Go”, “Bounce”, “Drinking from the Bottle” i “Sweet Nothing” na svoje načine odišu temperamentom i upečatljivim refrenima. Izrazito treba istaći pravo ogledalo rada Calvin-a Haris-a: “Feel So Close”, “We’ll Be Coming Back”, “Mansion”, “Iron” i “School”. Na njima se vidi ono što ga izdvaja od mase nadolazećih izvođača koji su više maska nego li stvaralaštvo a to su stremljenje ka stvaranju novog zvuka, neočekivani obrti i uzbuđenje koje izaziva u slušaocu poput “Eye of the Tiger”.
Na kraju, svako ko je uživaoc ovog pravca treba da odsluša pomenuto jer će sigurno biti u udobnom položaju. Ostali mogu imati različito iskustvo, od izuzetnog do stanja pokajanja zbog utrošenog vremena. Kako god, sigurno je da Harris sve više napreduje i treba ispratiti njegove naredne publikacije. Potvrda tome je što je album prvi u istoriji koji je izbacio devet top-deset hitova u Ujedinjenom Kraljevstvu.Info:

Naziv: Calvin Harris – 18 Months
Žanr: Dance, Electronic
Izdavacka kuca: Deconstruction, Fly Eye, Columbia
Trajanje: 50:00

Lista pesama:

01. Green Valley (1:49)
02. Bounce (feat. Kelis) (3:42)
03. Feel So Close (3:26)
04. We Found Love (feat. Rihanna) (3:36)
05. We’ll Be Coming Back (feat. Example) (3:54)
06. Mansion (2:08)
07. Iron (with Nicky Romero) (3:40)
08. I Need Your Love (feat. Ellie Goulding) (3:55)
09. Drinking from the Bottle (feat. Tinie Tempah) (4:00)
10. Sweet Nothing (feat. Florence Welch) (3:33)
11. School (1:47)
12. Here 2 China (with Dillon Francis, feat. Dizzee Rascal) (2:32)
13. Let’s Go (feat. Ne-Yo) (3:53)
14. Awooga (3:51)
15. Thinking About You (feat. Ayah Marar) (4:08)

Linkovi: Official SiteWiki:ArtistWiki:Album


Calvin Harris – Thinking About You feat. Ayah Marar (2013):
Skini besplatno:

Naziv: Calvin.Harris.18.Months.320
Velicina: 117 MB
Kvalitet: MP3 – 320kbps

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Odgovori na "Calvin Harris – 18 Months (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.