Deset najboljih albuma 2010.

Autor ShiftDelete 26.12.2010. Pregleda: 4000
12345678910    Naša ocena: 10.00
Loading...Loading...

Deset najboljih albuma 2010. Movie PosterPočinjemo sa odbrojavanjem. Neki šabančići iz predgrađa su već nabavili svoje ol inkluziv karte i sada uvežbavaju pokrete kukovima, gradski hipseri nošalantno odmahuju svojim lažno raščupanim kosama, kao bole ih tuki gde će da slave Novu godinu. Većina ljudi iz Srbije i zemalja koje nas okružuju će da se zabodu kod kuće, jer je neosporna činjenica da je Balkan u finansijskom… kurcu. Naravno, niko ne može da se žali. Sada kada su 2kokice.com neraskidivi deo naših i vaših života, zabava je zagarantovana. Hajde da vidimo koje ploče vredi slušati i sledeće godine.

10. Gorillaz – Plastic Beach Naš omiljeni animirani bend nije posustao. Sa ovog izdanja nas je pre svega iznenadio prvi singl, a onda i cela ploča koja definitivno nije lako svarljiva niti na prvo slušanje.

9. The National – High Violet Za velt šmerts likove (svetska bol prim. prev.) ovaj album je sigurno na prvom mestu ove godine. Zapravo takvim likovima je ovo jedini album koji su slušali posle The Smits-a. Mi sa 2kokice.com jesmo ponekad plačipičke i ovaj album nam je u tim trenucima legao kao budali šamar.

8. MGMT – Congratulations Veliko i pozitivno iznenađenje nam je stiglo od ovog benda, pre svega zbog oketanja ka više alternativnom zvuku i okretanja individualističkim notama. Istoimeni singl je pokidao, šta reći više…

7. Beach House – Teen Dream Pravi album pravog benda u pravo vreme. Urednicima 2kokice.com se sve poklopilo u vezi ovog izdanja. Iako nije dugo ostao u našim plejerima, svakako jeste u mislima, posebno kada treba izvagati koje bendove valja još slušati.

6. Brian Wilson Reimagines Gershwin Zo ovo stvarno nemam reči. Već od ovog mesta počinju albumi koji bi najopuštenije svi zajedno mogli da dele prvo mesto. Brajn Vilson i Geršvin su bili geniji svaki na svoj način. Sa ovim albumom mi je počinjao i završavao se svaki dan. Tako treba sada i vama.

5. Miles Davis – Bitches Brew: 2010 Remaster Album koji je promenio muzičku istoriju je remasterovan i izdat ponovo. Idiotski je pominjati ga samo u konceptu ove godine. Ovaj album je verovatno u deset najboljih albuma svih vremena.

4. The Black Keys – Brothers Bluz dvojac koji nam je uzburkao krv u žilama. Perfektni rifovi, perfekte stvari. Album bez i jedne greške. Svi još uvek pevuše

My next girl
Will be nothing like my ex girl
I made mistakes back then
I’ll never do it again
With my next girl
She’ll be nothing like my ex girl
That was a painful dance
Now I got a second chance

3. Arcade Fire – The Suburbs Najznačajniji indi album godine. Dovoljno.

2. Kanye West – My Beautiful Dark Twisted Fantasy Besni pacovčić se vratio onome u šta se najbolje razume. Pravljenju zvukova koji se slažu. Ovaj album je brutalna, inteligentna ispovest, pražnjenje, energija.

1. Eminem – Recovery Kralj ostaje kralj. Najznačajniji, najprodavaniji i totalni izbor uredništva. Kada Maršal objasni nešto svaka diskusija je zabranjena.

  4 komentara na "Deset najboljih albuma 2010."

 • Anonymous says:

  1. Eminem – Recovery Kralj ostaje kralj. Najznačajniji, najprodavaniji i totalni izbor uredništva. Kada Maršal objasni nešto svaka diskusija je zabranjena.

  Znaci.. to je to… /respect

 • za urednika says:

  SVAKA CAST NA IZBORU!retko se srece tako realan covek koji moze da sagleda
  situaciju na trzistu. mislim da ono sto ste ,dragi autore,rekli za eminema vazi takodje za vas! Kralj ostaje Kralj!

Odgovori na "Deset najboljih albuma 2010."

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.