Hans Zimmer – Inception OST (2010)

Autor ShiftDelete 16.07.2010. Pregleda: 4919
12345678910    Naša ocena: 8.50
Loading...Loading...

Hans Zimmer - Inception OST Album CoverHans Zimer je izbio na čelo pretalentovanih holivudskih i svetskih kompozitora pretičući po meni petosturukog oskarovca Džona Vilijamsa i pridružio se najboljima poput Filipa Glasa, pre svega beskompromisno namećući svoje ideje i muzički senzibilitet, okrećući i prevćući filmska ostvarenja za tristašezdeset stepeni u trenutku kada na njih doda svoju melodiju.
Ko ga ne zna taj je debil i pravi je trenutak da sazna za kompozitora muzike za „The Dark Knight“ posle čega komponovanje za pokretne slike više nikad neće biti isto. Duboki, mračni tonovi, poigravanje sa stakatom na gudačkim instrumentima, produženi i izvitopereni tonovi električnog čela koji su obeležavali svaki izlazak Hit Ledžerovog Džokera postali su njegov zaštitni znak.
Za novi film Kristofera Nolana pod nazivom Inception on postaje sve bolji. Prepoznatljivi elementi su ostali, izuzetno duboke note duvačkih instrumenata u nekim numerama izbijaju u prvi plan, Hans Zimer se ne libi da doda diskretne zvukove električne gitare, jedan od dvadesetak instrumenata koji je sam svirao za ovo ostvarenje. Ako rešite da prošetate gradom slušajući ovih nadahnutih, do perfekcije izbrušenih numera, nemojte se čuditi ako vas ponese osećaj da ste u najbizarnijem snu iako se ništa posebno oko vas ne dešava. Nemački kompozitor je želeo da tako bude.
Odlična najava i podloga za najočekivaniji film godine po izboru urednika 2kokice.com, koji u naše bioskope stiže 22. jula, pa se spremite za crveni tepih jer mediji već bruje da će film biti ludilo. U ovom slučaju je besmisleno da čekate naš DVDrip. Ovo se mora gledati na velikom platnu.Info:

Naziv: Hans Zimmer – Inception OST
Žanr: OST, Klasična
Izdavačka kuća: WaterTower Music
Trajanje: 49:20

Lista pesama:
01. Half Remembered Dream
02. We Built Our Own World
03. Dream Is Collapsing
04. Radical Notion
05. Old Souls
06. 528491
07. Mombasa
08. One Simple Idea
09. Dream Within a Dream
10. Waiting for a Train
11. Paradox
12. Time

Linkovi: Official SiteWiki:ArtistWiki:Album


Skini:

Naziv: Hans_Zimmer-Inception_(Music_From_The_Motion_Picture)-OST-2010-DOH
Veličina: 68 MB
Kvalitet: MP3 V2 (193 kbps prosek)

Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=0SREJ8LJ

Torrenti: TorrageTorcacheZoink

Odgovori na "Hans Zimmer – Inception OST (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.